“Dancing with the stars” : Πόσα θα πάρουν φέτος οι εγχώριοι celebrities για να το ρίξουν στο χορό ;

Πολύς λόγος γίνεται κάθε χρόνο για τον φιλανθρωπικό σκοπό που έχουν τα ψυχαγωγικά σόου τύπου “Dancing with the stars”, “Dancing on ice” και “Just the two of us”, μιας και τα έσοδα που συγκεντρώνονται διατίθενται όντως σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ετσι, όλα τα εγχώρια αστέρια φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν κάθε τρεις και λίγο μέσα από συνεντεύξεις και δηλώσεις τους, πως θέλησαν να πουν το μεγάλο “ναι” και να δεχτούν είτε να χορέψουν, είτε να τραγουδήσουν, γιατί αυτού του τύπου τα προγράμματα έχουν έναν ιερό σκοπό και χαίρονται πάρα πολύ όταν βοηθούν κι αυτοί με την παρουσία τους, στο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γίνεται, μετά φυσικά από την τηλεφωνική συμμετοχή του κόσμου.

Μόνο που αυτό που συνήθως… ξεχνούν να αναφέρουν, είναι πως τα κανάλια τους πληρώνουν για την κάθε live εμφάνιση που κάνουν και μάλιστα; Μέχρι και πέρσι τους αντάμειβαν για τους κόπους τους, κομματάκι γενναιόδωρα ! Ετσι, λοιπόν, και αυτή την σεζόν όσοι συμμετάσχουν στο “Dancing”, εννοείται πως θα πληρωθούν από το κανάλι, μιας και το κανάλι θεωρεί πως από την στιγμή που τους απασχολεί με τόσο εντατικούς ρυθμούς τις καθημερινές λόγω προπονήσεων, ενώ τους “καταλαμβάνει” και όλες τις Κυριακές τους – ακόμη κι εκείνη του Πάσχα – πρέπει να τους δώσει το κάτι τις για τον κόπο τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το τιμολόγιο που θα διαμορφωθεί φετος στο “Dancing” σε μία εποχή τρελή κρίσης, θα πληρώνει τα… αστέρια μας – ανάλογα με το πόσο δυνατή είναι η λάμψη του καθένα – από 1.000 μέχρι και 3.000 ευρώ την εμφάνιση !

Καλό ε ; Αν δηλαδή κανείς καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι το 9ο – 10ο live, μπορεί να φύγει και κατά 30.000 ευρώ πλουσιότερος ! Καθόλου άσχημα… Εξ ΄ου και ο πόνος και ο αλληλοσπαραγμός κάθε Κυριακή πάνω στο παρκέ !

Read More

And More