Το θρίλερ με την Ζέτα και τον ΑΝΤ1 συνεχίζεται…

…Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο ! Θα το θυμάστε πιθανότατα αυτό το τραγουδάκι της Αννας Βίσση. Ε, αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα στο Μαρούσι… Βλέπετε, σήμερα είναι ουσιαστικά η τελευταία μέρα που περιμένουν την Ζέτα Μακρυπούλια να τους δώσει την οριστική της απάντηση, σε σχέση με την συμμετοχή της ή όχι στο “Dancing with the stars”.

Σήμερα, ουσιαστικά είναι η τελευταία ημέρα που θα ειπωθεί είτε το μεγάλο “ναι”, είτε το μεγάλο “όχι” ! Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, μετά το τελευταίο ραντεβού που είχε με την γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο την περασμένη Πέμπτη, έφυγε για Πάρο και από τότε; Η… τύχη της αγνοείται !

Η τύχη της αγνοείται μιας και δεν έχει δώσει και πάλι σημεία ζωής και δεν έχει υπάρξει κάποια νέα επαφή και διαπραγμάτευση σε σχέση με την παρουσία της στο επιτυχημένο, Κυριακάτικο σόου του καναλιού. Μάλιστα, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, δεν θα υπάρξει κι άλλο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές για να δουν το αν τελικά θα συνεργαστούν.

Οτι είχαν να πουν το είπαν και σήμερα μέχρι το βράδυ αναμένουν την τηλεφωνική απάντηση της Ζέτας, μιας και έχουν εξαντληθεί πια τα χρονικά περιθώρια και θα πρέπει άμεσα να υπάρξει μία απάντηση και σε περίπτωση που είναι αρνητική; Και μία λύση-αστραπή που θα έχει να κάνει με το ποιος θα κάτσει στην καρέκλα της παρουσίασης.

Και για να καταλάβετε το πόσο στο… παρά πέντε είμαστε, αύριο είναι προγραμματισμένο να γυριστεί το διαφημιστικό τρέιλερ του σόου, στο οποίο η διοίκηση του καναλιού, εκτός από την κριτική επιτροπή, θέλει φυσικά να συμμετέχει και η παρουσιάστρια.

Παρόλα αυτά, αν σε περίπτωση η απάντηση της Ζέτας δεν δοθεί σήμερα και σπάσει το dead-line, έχουν σκεφτεί το περιβόητο πια τρέιλερ να γυριστεί και χωρίς την παρουσία της οικοδέσποινας του σόου.

Αποτέλεσμα; Το θρίλερ σε σχέση με την συμμετοχή της Ζέτας στο “Dancing” συνεχίζεται και εννοείται πως αν μέχρι το βράδυ… σκάσει όντως το κανόνι, θα σας ενημερώσω ευθύς αμέσως ! Οχι τίποτα άλλο, αλλά για να κοιμηθείτε και ήσυχοι !

Read More

And More