Γρηγόρης και Ναταλία : Τι…. μαγειρεύουν ;

Γρηγόρης και Ναταλία… Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα φρόντισαν να έχουν ένα μεσημεριανό ραντεβουδάκι, ένα ραντεβουδάκι… τετ-α-τετ ! Μην πάει ο νους στο πονηρό ! Οι δύο παρουσιαστές κατάφεραν να κλέψουν λίγο χρόνο και βρέθηκαν μετά από καιρό και η τηλεόραση ήταν και πάλι η αιτία.

Βλέπετε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να τα πει ένα χεράκι – με την καλή έννοια – με την Ναταλία Γερμανού, στο πλαίσιο των γυρισμάτων του “Ομορφου Κόσμου” του. Η μετα-πασχαλινή εκπομπή του Γρηγόρη είναι αφιερωμένη στις γυναίκες και στο… μεγαλείο τους και μία από τις κυρίες της εγχώριας σόου-μπιζ που θα μιλήσουν μπροστά από την κάμερα, είναι και η Ναταλία που ως γνωστόν τα λέει και… τσεκουράτα !

Ο θεσσαλονικιός παρουσιαστής ,λοιπόν, προσπαθεί να συνθέσει το πορτραίτο της σύγχρονης γυναίκας, συζητώντας με πολλές διαφορετικές γυναίκες. Συναντά γυναίκες ανεξάρτητες, παραδοσιακές, επαναστάτριες, με χιούμορ, που προσέχουν τον εαυτό τους, που ξέρουν να αμύνονται, που καταφέρνουν να προλαβαίνουν τα πάντα. Μαθαίνουμε τι πιστεύουν οι άντρες για τις γυναίκες και τι θέλουν πραγματικά εκείνες από τους άντρες.

Η Αθηναίς Νέγκα μιλά για την κατηγορία των γυναικών με χιούμορ, ενώ η Μαριάννα Καλλέργη αποδεικνύει πως μπορεί να υπερασπιστεί μόνη της τον εαυτό της.
Συζητά με την Κατερίνα Γερονικολού για τις τεχνικές του φλερτ, ενώ η Ναταλία Γερμανού περιγράφει πως είναι η σχέση της με το αντίθετο φύλο αλλά και πως την αντιμετωπίζουν οι άλλες γυναίκες.

Στη Βάλμη Ηλείας συναντά την Μαρία Διαμαντοπούλου. Την πολύτεκνη μητέρα που το 2011 κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να σβήσει τη φωτιά στο σπίτι της και να σώσει τα παιδιά της, τον ανιψιό της και τους ηλικιωμένους γονείς της. Η Μαρία δε δίστασε να ορμήσει στις φλόγες ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της, στο 10ο παιδί!
Τέλος, και ο Στιβ Κακέτσης και ο Λευτέρης Πανταζής μιλούν για τον καθοριστικό ρόλο που έχουν παίξει οι γυναίκες στη ζωή τους, ενώ ο Γρηγόρης συναντά και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, καθώς είναι ο μόνος άντρας που όλες οι γυναίκες φαίνεται να έχουν ως πρότυπο !

Ολα αυτά και άλλα πολλά, την Πέμπτη το βράδυ, 19 Απριλίου στο Mega !…

Read More

And More