Η πρώτη καλησπέρα της Ελεονώρας !

Χωρίς πρησμένα ματάκια από το πρωινό ξύπνημα και χωρίς… ντεντώματα – από αυτά που ξέρετε πάνε ασορτί με το πρωινό ξύπνημα – αλλά με ένα πολύ μεγάλο και ζεστό χαμόγελο, μας έστειλε πριν από λίγα λεπτά την πρώτη της καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη.

Ναι, η πρώτη της “Μεσημεριανή Μελέτη” είναι γεγονός, μιας και ήδη έχει ξεκινήσει το τηλεοπτικό της ταξίδι στον αέρα του Star ! Τι είπε η Ελεονώρα σε αυτό το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα ;

“Θα σκάσω, δεν μπορώ να μην το πω… Δεν μπορώ να μην το πω, γι ΄αυτό και σας λέω “καλημέρα”… Το λέω τόσα χρόνια, αν κάνω πρόβες και αν συνεχίσω να το λέω ή αν θα σας λέω “καλησπέρα” θα το δω στην πορεία. Είμαστε εδώ όλοι μαζί, είμαστε πολύ χαρούμενοι… Μέχρι σήμερα εδώ δίπλα είχαμε τον πρώτο καφέ της ημέρας… Από εδώ και στο εξής την μία θα φέρνω… γεμιστά, την άλλη φακές, ανάλογα τι θα έχει το κυλικείο μας και θα θέλω να φάω (γέλια)….

Λοιπόν, μαζευτήκαμε όλοι και φυσικά και σας περιμένουμε και όλους στην παρέα μας… Ελπίζω να μας ανοίξετε τα σπίτια σας και να μας καλοσωρίσετε… Οπως και να ΄χει πάντως, την “καλημέρα” θα την κρατήσουμε, δεν θα σταματήσουμε να σας την λέμε, γιατί κάτι μπορεί να έχει πάει στραβά από το πρωι και να χρειάζεστε να ακούσετε την ευχή για “καλημέρα” και λίγο αργότερα…”

Read More

And More