Η Ναταλία θα είναι “Μες την καλή χαρά” και του χρόνου; Τι αποκαλύπτει η ίδια;

Η Ναταλία Γερμανού είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα, με τα οποία κανείς χαίρεται να κάνει κουβέντα μαζί τους και πόσο μάλλον συνέντευξη, μιας και έχει μάθει να μην κρύβεται πίσω από τις λέξεις και να λέει την άποψή της χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος για ότι κι αν την ρωτήσεις.

Ετσι, η Ναταλία έδωσε σήμερα ακόμα μία συνέντευξη, αυτή την φορά στο περιοδικό “ΟΚ” και ήταν άκρως αποκαλυπτική σε σχέση με τα επαγγελματικά της και τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια. Αποτέλεσμα; Μας αποκάλυψε για το τι ακριβώς γίνεται με το “Μες την καλή χαρά” και για το αν θα βρίσκεται και του χρόνου στον αέρα του Alpha, ενώ δεν δίστασε να κάνει τα παράπονά της σε σχέση με το “Chart Show” και με τον τρόπο με τον οποίο το κανάλι έχει χειριστεί την συγκεκριμένη παραγωγή μέχρι και σήμερα !

– Του χρόνου θα υπάρχει το “Μες στην Καλή Χαρά”;
– Οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν την επόμενη ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Κάποια πρώιμα σημάδια είναι πάντως θετικά. Σε αυτά τα πράγματα προτιμώ να κρατάω χαμηλούς τόνους. Ούτε θέλω να βιαστώ να χαρώ ούτε να σκέφτομαι απαισιόδοξα και να το γρουσουζέψω. Περιμένω ήσυχη να δω τι θα μου πουν.

– Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό σου. Αν σου πρότεινε άλλο κανάλι να κάνεις πρωινή καθημερινή εκπομπή τι θα απαντούσες;
– Με το χέρι στην καρδιά σου λέω ότι δεν είμαι για καθημερινό πρωινό. Θα τους πρότεινα λοιπόν, να το κάνουμε Σαββατοκύριακο, ή μια απογευματινή εκπομπή.

– Αυτή την περίοδο είσαι ανοιχτή για συζητήσεις ή περιμένεις πρώτα τι θα αποφασίσει ο Alpha;
– Σαφώς το δεύτερο. Δεν είμαι πολύ των μετεγγραφών εγώ. Ειδικά στον Alpha αισθάνομαι πολύ καλά, οπότε δεν έχω λόγο να μετακινηθώ. Ούτε αγνωμοσύνη εισέπραξα, ούτε τρικλοποδιές, είτε επί γερμανικής ιδιοκτησίας, είτε τώρα που έχει επιστρέψει ο κύριος Κοντομηνάς, ένας άνθρωπος που αγαπώ ιδιαίτερα.

– Αρκετές φορές όμως έχουν γραφτεί κείμενα με τίτλο: “Οι σπόντες της Ναταλίας για τον Alpha”.
– Αυτό είναι αλήθεια και πρέπει να το παραδεχτώ. Στενοχωρήθηκα αρκετές φορές με τον προγραμματισμό του Chart Show. Αυτή η εκπομπή θα είχε καλύτερη τύχη αν την είχαν φροντίσει λίγο καλύτερα. Ήταν μια ιδέα που εκείνοι μου πρότειναν και στην αρχή ήμουν πολύ διστακτική. Δεν πίστευα ότι θα ερχόταν κανείς και τελικά ήρθαν όλοι. Από τον Χατζηγιάννη και την Βανδή μέχρι τεράστια ονόματα, όπως ο Πλέσσας, ο Χατζηνάσιος και ο Νικολόπουλος. Ο σταθμός είχε στα χέρια του ένα δυνατό χαρτί, ο κόσμος λάτρεψε αυτή την εκπομπή και κάθισε να τη δει ακόμα και στην τρίτη επανάληψη. Μη με βάζεις όμως να εύχομαι φέτος στον Γιώργο Αλκαίο “Καλή επιτυχία στην Eurovision”. Μπες στον κόπο να κάνεις λίγο μοντάζ πριν παιχτεί ξανά. Αν αυτή η εκπομπή ήταν σε άλλο κανάλι, ίσως να είχε αξιοποιηθεί αλλιώς. Αυτό ήταν το μοναδικό μου παράπονο.

Read More

And More