Αποκλειστικές φωτό από το σημερινό επεισόδιο των “Βασιλιάδων” !

Βαστάτε Τούρκοι τ ΄άλογα, ή μάλλον την… Τιτίκα, τόσο στο σημερινό, όσο και στο αυριανό επεισόδιο των “Βασιλιάδων”, μιας και η κόντρα της με την Λίζα ξεπερνά πια κάθε όριο, με τα πράγματα να ξεφεύγουν τελείως !

Βλέπετε, δεν μπορεί η Τιτίκα να καταπιεί με τίποτα το γεγονός ότι ο περιζήτητος κοσμικός “Ιορδάνογλου” – δηλαδή ο Παύλος Ορκόπουλος – δεν πήγε στην δική της εκπομπή, αλλά στην εκπομπή της Λίζας και τρέλανε τα μηχανάκια της AGB !

Και όσο τα μηχανάκια τρελαίνονταν με την συγκεκριμένη εμφάνιση, τόσο τρελαινόταν και η Τιτίκα με την πίεσή της να χτυπάει… κόκκινα ! Ετσι, μετά από αυτό το πλήγμα αποφασίζει να ανακαλύψει το ποιος βρίσκεται πίσω απ΄ αυτή την επιτυχία και φυσικά η τύχη του Πάτροκλου, κάπου εδώ θα σταματήσει να του… χαμογελάει, μιας και ποιος είδε την Τιτίκα και δεν την φοβήθηκε !

Εμείς, καταφέραμε να σας εξασφαλίσουμε κάποιες αποκλειστικές φωτό από το σημερινό επεισόδιο της σειράς με τον Παύλο Ορκόπουλο και σας τις παρουσιάζουμε, για να πάρετε μία μικρή γεύση από το τι θα δείτε στους δέκτες σας !
Οσο για το τι λέει η αναλυτική περιγραφή τόσο του βραδινού επεισοδίου ;

Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε; Πρώτα κάνουμε ό,τι κάνουμε και μετά πού σε είδα, πού σε ξέρω… Ο Σταύρος αρνείται οποιαδήποτε σχέση του με τη Σόφη στον Αλέξη και τον διαβεβαιώνει πως η συνάντησή τους ήταν τυχαία. Αλλά και η Σόφη από την άλλη, δηλώνει στη Μαρίνα πως τον Σταύρο τον βλέπει μόνο φιλικά (έτσι αρχίζουν όλα!). Η Τιτίκα βλέπει τα νούμερα που έκανε η εκπομπή της Λίζας, με αποτέλεσμα να ανέβουν και τα δικά της νούμερα… στο πιεσόμετρο!

Έτσι, λοιπόν, έχει βαλθεί να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την επιλογή των καλεσμένων… μόνο που η έρευνα την έχει απορροφήσει με αποτέλεσμα να στήσει τον Μηνά στην καφετέρια (ωραίοι τρόποι!). Αιμίλιος και Μαλέας ετοιμάζουν νέες ρεμούλες στην εταιρία ενώ η Γιούλη, σε μια στιγμή ευφορίας και αλκοόλ, λέει (επιτέλους) στον Μάρκο την πιο κρυφή της επιθυμία…

Read More

And More