Φώτης – Μαρία : “Ειναι μεγάλη μας τιμή που μας επιλέγει ο κόσμος” !

Φώτης και Μαρία… Φέτος είναι στα καλύτερά τους και τους φαίνεται ! Βλέπετε, το “Φώτης και Μαρία : Live” έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την σταθερή προτίμηση του κόσμου, με αποτέλεσμα να έχει πατήσει το γκάζι και να τρέχει με χίλια στους πίνακες τηλεθέασης.

Μάλιστα, η εκπομπή πραγματικά σκίζει στις νεανικές ηλικίες, γι ΄αυτό και το κανάλι αποφάσισε να το… γιορτάσει και να μας στείλει σχετικό δελτίο Τύπου, το οποίο συμπεριλαμβάνει και τις… επιδόσεις του Φώτη και της Μαρίας στους πίνακες της AGB-Nielsen, αλλά και δηλώσεις των δύο παρουσιαστών.

Το δελτίο Τύπου του Star :

“… Ικανοποιημένους και χαμογελαστούς βλέπουμε να κυκλοφορούν στους διαδρόμους του Star τον Φώτη, τη Μαρία και τους συνεργάτες τους. Ο λόγος είναι ότι οι προσπάθειές τους για να χαρίσουν δύο ώρες ξενοιασιάς στους τηλεοπτικούς τους φίλους επιβραβεύονται. Χθες μάλιστα (Τρίτη 5/6) στο κοινό 15-44 το μέσο μερίδιο της εκπομπής έφτασε το 20,3%, αλλά και γενικότερα τις τελευταίες εβδομάδες η εκπομπή “Φώτης Μαρία Live” διατηρεί σταθερά τη δεύτερη θέση στη ζώνη με μερίδιο 17%.

Το κοινό, που βλέπει φανατικά την εκπομπή, είναι οι ηλικίες 15-44 στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη όπου το μερίδιο φτάνει το 20,9%. Ενώ οι άντρες στις ηλικίες 15-24 πανελλαδικά φτάνουν στο ποσοστό 21,5% σύμφωνα πάντα με τις μετρήσεις της NIELSEN.
Οι δύο δημοφιλείς παρουσιαστές λένε χαρακτηριστικά : «Ο κόσμος έχει ανάγκη από χαμόγελα και ώρες χαλάρωσης για να ξεχάσει για λίγο τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν όλους μας. Θεωρούμε μεγάλη μας τιμή, που επιλέγουν την εκπομπή μας, για να περάσουν καλά έστω για δύο ώρες. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός και ο στόχος μας, να βλέπουμε με χιούμορ τη δύσκολη καθημερινότητα και να παίρνουμε ανάσες για να μπορούμε να τη ξεπεράσουμε .»

Read More

And More