“Bike Stories” : Για όσους έχουν όρεξη σήμερα για… ορθοπεταλιές !

Τρόπο ζωής την… ορθοπεταλιά έβαλε στόχο φέτος να μας κάνει η Ελένη Καρποντίνη ! Η νεαρή παρουσιάστρια μέσα από το «Bike Stories», την εκπομπή του ANT1 στο webTV plus, μας ταξιδεύει κάθε εβδομάδα στον γοητευτικό κόσμο του ποδηλάτου και έχοντας μαζί της εκλεκτούς καλεσμένους που έχουν ζήσει μοναδικές, δίτροχες ιστορίες, προσπαθεί να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε, πως το ποδήλατο και… συμφαίρει και γυμνάζει !

Η Δούκισσα Νομικού, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Γιώργος Μέρλος, ο Γιώργος Λιανός, η Λίλη Τσεσματζόγλου, ο Γιώργος Χειμωνέτος, η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Τάσος Αρνιακός είναι μερικοί απ ΄όλους όσους φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή και μίλησαν για τη μεγάλη τους αγάπη: το ποδήλατο, αλλά και για τη θέση που πρέπει να έχει στην πόλη και στην καρδιά μας.

Επιπλέον, στο «Bike Stories» όλο το χειμώνα, φιλοξενήθηκαν ποδηλατικές ομάδες και παρουσιάστηκαν ποδηλατικές διαδρομές, ενώ προβλήθηκαν συμβουλές και δραστηριότητες που προωθούν την ποδηλασία, όχι μόνο ως άθλημα, αλλά ως τρόπο ζωής.

Στο σημερινό δε επεισόδιο, η παρουσιάστρια του Mad, Φωτεινή Κορρέ, παρκάρει το ποδήλατό της και ξεκινάει για μια συζήτηση με την Ελένη Καρποντίνη. Στη συνέχεια, ο «Mr. Coco-Mat», Πωλ Ευμορφίδης αναλύει το οικονομικό όφελος από την ένταξη του ποδηλάτου στη ζωή μας.
Τέλος, το «Bike Stories» ρίχνει αυλαία την επόμενη Πέμπτη 21 Ιουνίου στη 1:00 το μεσημέρι, όπου η Ελένη ταξιδεύει μέχρι το Ρέθυμνο και κάνει βόλτες στους ποδηλατοδρόμους. Στην συνέχεια; Ακολουθεί τον Γιώργο Χρανιώτη σε μια super ποδηλατάδα στον Κεραμικό, μέσα από την οποία σίγουρα θα δείτε την πόλη μας… αλλιώς !

Read More

And More