Μέχρι την Παρασκευή το κρίσιμο ραντεβού Mega – Γρηγόρη ! Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το Mega και το νέο συμβόλαιο συνεργασίας τους, που βρίσκεται σε εκρεμμότητα ! Μάλιστα, υπήρξαν και δημοσιεύματα, που πριν απο λίγες ημέρες ήθελαν τον γνωστό παρουσιαστή να βρίσκεται ήδη εκτός Mega, επειδή λέει από τις πρώτες συζητήσεις που έχει κάνει με το κανάλι, δεν φαίνεται να μπορεί να τα βρει μαζί τους !

Δημοσιεύματα τα οποία διέψευσε κατηγορματικά στο “TLIFE” ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιας και αν εξαιρέσει κανείς ένα αρχικό ραντεβού που είχε με την διεύθυνση του Mega προ διμήνου περίπου, ο Γρηγόρης δεν έχει ξανά συναντηθεί μαζί τους και δεν έχει συζητήσει τίποτα απολύτως, οπότε είναι και λιγάκι απίθανο να βρίσκεται ήδη εκτός καναλιού, χωρίς να έχουν προηγηθεί τα απαραίτητα ραντεβού με την διοίκηση !

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “TLIFE” το κρίσιμο και καθοριστικό ραντεβού του Γρηγόρη με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του Mega Πέτρο Μπούτο, αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Ραντεβού στο οποίο και αναμένεται να παρθεί μία οριστική απόφαση για το τι ακριβώς μέλλει γενέσθαι.

Το ρεπορτάζ μάλιστα λέει, πως ο Γρηγόρης δεν θα συζητήσει μαζί τους μία γενικότερη ανανέωση συνεργασίας όπως γινόταν παραδοσιακά μέχρι τώρα. Ο Γρηγόρης θα συζητήσει μαζί τους, το ενδεχόμενο να συνεχιστεί και του χρόνου ο “Ομορφος Κόσμος”. Αρα, μιλάμε για μία ανανέωση συνεργασίας σε ετήσια βάση και όχι για μία… μακροπρόθεσμη ανανέωση συνεργασίας που μπορεί να έχει ένα βάθος χρόνου μέχρι και τριετία.

Αλλωστε, λόγο κρίσης η αλήθεια είναι πως τα… μακρόπνοα συμβόλαια συνεργασίας είναι πλέον παρελθόν μιας και κανένα κανάλι, δεν μπορεί να ξέρει από τώρα, το τι θα του έχει… τηλε-ξημερώσει μετά από δύο ή τρία χρόνια.

Ετσι, ο Γρηγόρης θα μιλήσει με το Mega αυστηρά και μόνο για ένα συμβόλαιο ετήσιας ισχύος, βάζοντας σε προτεραιότητα την συνέχιση του “Ομορφου Κόσμου” του !


Read More

And More