Γ. Παπαδάκης : Εγκαταλείπει τον ΑΝΤ1 ;

Σε θρίλερ και μάλιστα σε θρίλερ για γερά νεύρα τείνει να εξελιχθεί το τι μέλλει γενέσθαι με την συνεργασία του Γιώργου Παπαδάκη με τον ΑΝΤ1. Εδώ και λίγες ημέρες, το συμβόλαιο του γνωστού παρουσιαστή με το κανάλι του Αμαρουσίου έχει λήξει και κανείς δεν ξέρει το πως ακριβώς θα εξελιχθεί αυτή η 20ετής και άκρως επιτυχημένη συνεργασία.

Το συμβόλαιο ,λοιπόν, του Γιώργου Παπαδάκη μπορεί να έχει λήξει ,όμως, για την ώρα κανείς δεν τον έχει φωνάξει για να κάνει κάποια επίσιμη συζήτηση μαζί του, όσο αφορά στην επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Γεγονός το οποίο – αν κρίνουμε από τα σημερινά λεγόμενα του ίδιου του δημοσιογράφου – τον έχει ενοχλήσει τα μάλλα.

Ετσι, όπως ήταν φυσικό μιας και έχουμε να κάνουμε με μία συνεργασία που βρίσκεται στον αέρα, προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση οι σημερινές του δηλώσεις και ήρθαν να ρίξουν λάδι στην φωτιά που καίει και έχει να κάνει με το τηλεοπτικό του μέλλον στο Μαρούσι.

Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και άναψε νέες φωτιές ;

“Εμείς για λίγες μέρες ακόμα θα είμαστε εδώ. Για λίγες μέρες εγώ, γιατί φεύγω για καλοκαίρι, τα παιδιά θα μείνουν εδώ. Εμείς δεν ξέρουμε αν θα είμαστε εδώ…”, δήλωσε ο οικοδεσπότης του “Πρωινού ΑΝΤ1”, σπεύδοντας να συμπληρώσει :

“Δεν έχει σημασία, η ζωή προχωράει, συνεχίζεται και τα όμορφα πράγματα έχουν κάποια στιγμή και μία αρχή και ένα τέλος. Έστω και αν ξεκίνησαν το 1988, μπορεί να τελειώσουν το 2012. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τη μία πλευρά, εξαρτάται και από την άλλη. Άλλωστε το σημαντικό για τους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση δεν είναι η δική τους ιστορία και οι δικές τους ειδήσεις, αλλά οι ειδήσεις τις οποίες μπορούν να εκμαιεύσουν, τις ειδήσεις που μπορούν να αξιολογήσουν σωστά και αυτό θα κάνουμε κι εμείς μέχρι την τελευταία στιγμή που θα είμαστε εδώ…” !

Μπουυυυυυρλώτο στον ΑΝΤ1 !!!

Read More

And More