ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Τι λέει ο Γιώργος Μητσικώστας στο “T-Life” για τα τηλεοπτικά του σχέδια και όχι μόνο…

Εχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή μεγάλη συζήτηση γύρω απο το όνομά του ! Ο λόγος ; Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Μητσικώστα, ο οποίος για ακόμα ένα καλοκαίρι,δέχεται στενή τηλεοπτική πολιορκία ! Αίφνης , λοιπόν , υπήρξε μπαράζ δημοσιευμάτων για τον ταλαντούχο κύριο Μητσικώστα και για τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδιά του.

Γι ΄αυτό κι εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και ο Γιώργος μας τα αποκάλυψε όλα ! Τι μας είπε ,λοιπόν, για τις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται με το ολοκαίνουργιο κανάλι του κ. Κουρή , “Contra Tv” ;

“Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε κάποιες συζητήσεις με τον κ. Κουρή για το “Contra Tv”. Εδώ έγινε πρόεδρος του Παναθηναικού ο Κωνσταντόπουλος, εγώ γιατί να μην πάω στο “Contra Tv” ;”

Και οι φήμες που σε θέλουν σε ρόλο παρουσιαστή …κεντρικού δελτίου ειδήσεων , ισχύουν ;

“Τώρα τι να σου πω… Ούτε κι εγώ δεν ξέρω (γέλια) ! Το ότι βρισκόμαστε σε συζητήσεις για το “Contra” βρισκόμαστε. Τώρα για το αν θα κάνω κάθε μέρα κάποια σατιρική εκπομπή διάρκειας ενός τετάρτου μέσα απο την οποία θα σατιρίζω τους πάντες και τα πάντα ή για το αν θα με δείτε μέχρι και να …εκφωνώ ειδήσεις δεν το ξέρω. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για τόσο …συγκεκριμένες συζητήσεις”.

Σύμφωνα με την φημολογία της εποχής , επίσης ακούγεται πως βρίσκεσαι σε επαφές και με μεγάλο ιδιωτικό κανάλι… Γι ΄αυτό μπορείς να μου πεις κάτι ;

“Γι ΄αυτό Νάνσυ μου, πραγματικά δεν μπορώ να σου πω κάτι. Οντως υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση, όντως την συζητάω σοβαρά, όμως, για την ώρα δεν μπορώ να σου πω τίποτα περισσότερο”.

Και μαζί με όλα αυτά, συνεχίζεις να ετοιμάζεις και το sait σου , το “mycomedy.gr” . Πότε θα είναι έτοιμο;

“Είναι κι αυτή μία καλή ερώτηση (γέλια). Πιστεύω πως τελικά θα είμαστε έτοιμοι για να ανέβουμε γύρω στις αρχές Αυγούστου. Αυτή την εποχή προσπαθούμε να διευθετήσουμε κάποιες τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες και αμέσως μετά θα είμαστε έτοιμοι.”

Απ ΄ότι καταλαβαίνω κι απο τον τίτλο και μόνο του sait θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην σάτιρα…

“Εννοείται… Μέσα απο αυτό το sait θα “υπηρετήσουμε” με πάθος την σάτιρα και το γέλιο. Αλλωστε, αυτή την εποχή νομίζω πως χρειαζόμαστε την σάτιρα και το γέλιο στην ζωή μας , όσο ποτέ άλλοτε.”

Θα δούμε και …μεταμφιέσεις δια χειρός Γιώργου ;

“Οχι αυτή την φορά η σάτιρα που έχω ετοιμάσει δεν έχει να κάνει με μεταμφιέσεις . Θα είναι ΄μία άλλου τύπου σάτιρα. Θα ακολουθήσουμε μία πιο πρωτότυπη μορφή σάτιρας , η οποία μπορεί να σας θυμίσει λιγάκι την σάτιρα που έκανα στο “Πίτσι-Πίτσι με τον Μήτσι” , όμως , θα είναι εντελώς …εξελιγμένη !”

Και τι άλλο θα μπορούμε να απολαύσουμε στο “mycomedy.gr” ;

“Θα υπάρχει φυσικά και το προσωπικό μου blog μέσα απο το οποίο θα μπορούμε να επικοινωνούμε, ενώ στο sait θα υπάρχουν και χιουμοριστικά βιντεάκια και φάρσες επικαιρότητας και βίντεο-κλιπ” .

Read More

And More