Λ. Νάριες : Τι δήλωσε αποκλειστικά στο “TLIFE” για το πολυσυζητημένο ραντεβού της με τον Alpha ;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί αυτές τις ημέρες στον χώρο των Media, σε σχέση με την Λάουρα Νάριες ! Και αυτό γιατί; Γιατί πρώτον έχει κυκλοφορήσει έντονα πως του χρόνου δεν πρόκειται να είναι και πάλι στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή στο “Ολα” και δεύτερον; Κυκλοφόρησε επίσης πως συναντήθηκε με τους υπευθύνους του Alpha, προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά να την βρει να είναι μόνιμη κάτοικος Κάντζας !

Μάλιστα, όλη αυτή η φημολογία που κυκλοφορεί αυτή την εποχή γύρω από την Λάουρα όσο πάει και… φουντώνει, μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, πως την νέα χρονιά δεν θα είναι στο “Ολα”, γιατί πολύ απλά θα την έχει βγάλει… νοκ-άουτ η Ελενα Παπαβασιλείου, η οποία σου λέει έρχεται με χίλια στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Θέμου, μετά την φετινή συνεργασία της με τον Βαγγέλη στο ραδιόφωνο !

Ετσι, για να δω και εγώ η συντάκτρια τι ακριβώς έχει συμβεί, αποφάσισα να επικοινωνήσω με την ίδια την πρωταγωνίστρια των γεγονότων και αυτή δεν είναι άλλη από τη Λάουρα ! Η Λάουρα, ευγενέστατη όπως πάντα, εννοείται πως θέλησε να κάνει κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις, εδώ στην στήλη των Media του “TLIFE” !

– Λοιπόν, έχει γίνει ιδιαίτερος ντόρος αυτή την εβδομάδα γύρω από το όνομά σου, μιας και απ ΄ότι ακούγεται, είχες λέει ένα ραντεβού με τον Alpha. Είναι αλήθεια;
– Ναι, είναι αλήθεια. Οντως αυτές τις ημέρες συζήτησα με τον Alpha για την καινούργια χρονιά.

– Το ραντεβού σου αυτό έγινε με την Ρούλα Κορομηλά προκειμένου να ενταχθείς στο “Μες την καλή χαρά” από Οκτώβρη;
– Συναντήθηκα με την Ρούλα, ναι η κουβέντα μας ήταν και για το “Μες την καλή χαρά”, αλλά για την ώρα δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο… Αλλωστε, τίποτα δεν είναι οριστικό, θα πρέπει να περάσει αυτός ο μήνας και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Κάναμε απλώς μία κουβέντα.

– Αλήθεια, κουβέντα με τον Θέμο Αναστασιάδη έχεις κάνει για το “Ολα 13” ; Γιατί όπως ξέρεις κι εσύ καλά, ακούγεται πως ίσως στην εκπομπή έρθει η Ελένα Παπαβασιλείου.
– Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα και δεν ξέρω τίποτα ακόμα για το “Ολα”. Μετά το τέλος της εκπομπής μιλήσαμε κάποιες φορές και με τον Βαγγέλη και με τον Θέμο στο τηλέφωνο, αλλά η κουβέντα μας δεν είχε να κάνει με το “Ολα”. Απλως επικοινωνήσαμε σεφιλικό επίπεδο.


Read More

And More