Φαίη – Γιώργος : Τα περί μετακόμισής τους στην μεσημεριανή ζώνη του Mega, μύθος ! Ολο το αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες, με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, να μετακομίζουν φέτος το “Πρωινό Mou” στην μεσημεριανή ζώνη του Mega, μετά την υποτιθέμενη απόφαση των ανθρώπων του καναλιού, κάθε μέρα στις 10.00 το πρωί, να δημιουργήσουν μία νέα ενημερωτική ζώνη, την παρουσίαση της οποίας θα αναλάμβανε η Μαρία Σαράφογλου !

Μία είδηση η οποία όπως ήταν φυσικό, ήρθε να ταράξει για τα καλά, τα λιμνάζοντα νερά του τηλεοπτικού ρεπορτάζ ! Μία είδηση η οποία αν έπαιρνε σάρκα και οστά, θα άλλαζε και όλο το τηλεοπτικό τοπίο του μεσημεριού, μιας και θα προκαλούσε ισχυρές αναταράξεις σε ότι έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό.

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί αίφνης, η Ελένη Μενεγάκη θα αποκτούσε δύο πανίσχυρους αντιπάλους, οπότε δεν θα μπορούσε και φέτος να κάνει… παιχνίδι μόνη της στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ και η Ελεονώρα Μελέτη θα ερχόταν αντιμέτωπη με ακόμα έναν πολύ δύσκολο τηλεοπτικό αντίπαλο, γεγονός που θα απειλούσε την πορεία της “Μελέτης” της στους πίνακες τηλεθέασης, θανάσιμα !

Τι ,λοιπόν, απ ΄όλα αυτά που έχουν ακουστεί είναι αλήθεια και τι… μύθος ; Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του “TLIFE”, δεν έχει τεθεί θέμα μετακόμισης του πρωινού διδύμου του Mega στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

“Ολα αυτά που ακούγονται είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας”, μας λέει αποκλειστικά στενός συνεργάτης του ζευγαριού και συνεχίζει : “Ο Γιώργος και η Φαίη έχουν μιλήσει με το κανάλι και με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού, τον Πέτρο Μπούτο, για να παρουσιάσουν και αυτό το χειμώνα κανονικά το “Πρωινό Mou”. Αυτή είναι η συμφωνία, αυτή είναι η κουβέντα που έχει γίνει, γι ΄αυτό ακριβώς έχουν δώσει τα χέρια”.

– Δηλαδή, θέμα μετακόμισης του Γιώργου και της Φαίης στο μεσημέρι δεν έχει τεθεί;
– Οχι, δεν έχει τεθεί και στο λέω με σιγουριά. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, να είσαι σίγουρη πως θα ήταν κάτι που όλοι θα γνωρίζαμε και φυσικά θα συζητούσαμε αυτή την εποχή, μιας και θα έπρεπε να στήσουμε μία ολόκληρη εκπομπή από την αρχή.

Μάλιστα, όση ώρα σας έγραφα όλα τα νεότερα σε σχέση με το “Πρωινό Mou”, ήρθε και η επίσημη διάψευση από το κανάλι. Το Mega ,λοιπόν, διαψεύδει επισήμως την… μεταμόρφωση του “Πρωινού Mou”, σε… μεσημεριανό μου. Δεν έχει τεθεί λέει θέμα να προχωρήσουν σε μία τέτοια, μεγάλη αλλαγή.

Αλλωστε, (σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του “TLIFE”) εκτός όλων των άλλων, λόγω της περσινής, άκρως επιτυχημένης πορείας της εκπομπής υπάρχουν και προπληρωμένα πακέτα με χορηγίες που αφορούν αποκλειστικά στο “Πρωινό Mou” και όπως καταλαβαίνετε, δεν γίνεται αυτές οι χορηγίες να τιναχθούν στον αέρα

Επίσης, πως το “Πρωινό Mou” θα γινόταν… “Μεσημεριανό Mou”, από την στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας από τις 3 Σεπτεμβρίου επιστρέφει κανονικά και με το νόμο στις ραδιοφωνικές επάλξεις μέσα από τον Real Fm, κάνοντας κάθε μεσημέρι εκπομπή, μαζί με την Ελεάννα Τρυφίδου !

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το συμβόλαιο συνεργασίας των δύο παρουσιαστών με το Mega, αυτό εξακολουθεί να παραμένει ανυπόγραφο, μιας και το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο, δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τις διακοπές του. Αλλωστε και πέρσι, αλλά και πρόπερσι, από την στιγμή που τα παιδιά τα είχαν βρει με το κανάλι και είχαν δώσει τα χέρια, πρώτα είχε βγει το “Πρωινό Mou” στον αέρα και ύστερα είχαν πέσει οι υπογραφές.

Και μια και είπα “αέρα”, σας έχω άσχημα νέα αν είσαστε φανατικοί φίλοι του “Πρωινού Mou”. Και αυτό γιατί; Γιατί εννοείται πως άδραξα την ευκαιρία και ρώτησα να μάθω για το πότε η Φαίη και ο Γιώργος θα μας πουν την πρώτη τους “καλημέρα”.

– Και πότε αλήθεια προγραμματίζετε να κάνετε πρεμιέρα;
– Απ ΄ότι ακούγεται, θα αργήσουμε, γι ΄αυτό και τα παιδιά δεν έχουν επιστρέψει ακόμα και δεν έχουμε προχωρήσει στις πρώτες συσκέψεις μας. Η πρεμιέρα μας μάλλον πάει για τις 22 Οκτωβρίου, ενώ δεν αποκλείεται να βγούμε στον αέρα, ακόμα και στα τέλη αυτού του μήνα.


Read More

And More