Η Ελένη, το τρέιλερ και η φωτογράφηση! Τι μας ετοιμάζει η γνωστή παρουσιάστρια ;

Διακοπές τέλος για την Ελένη Μενεγάκη ! Η γνωστή παρουσιάστρια αφού πέρασε ένα καλοκαίρι πλημμυρισμένο από θάλασσα, ήλιο, ταξίδια, ξενοιασιά και βεβαίως – βεβαίως και έρωτα, επιστρέφει από Δευτέρα στο γραφείο και έχοντας γεμίσει για τα καλά τις μπαταρίες της, αρχίζει την δουλειά !

Η ωραία Ελένη της Κάντζας, αρχίζει με εντατικούς ρυθμούς το στήσιμο της “Ελένης” της, αν και οι στενοί της συνεργάτες, σχεδόν όλο το καλοκαίρι ασχολιόντουσαν με τις νέες εκπομπές που μας ετοιμάζουν. Η Ελένη για ακόμα μία χρονιά είναι πανέτοιμη να πέσει στην μάχη και της τηλεθέασης, αλλά και των εντυπώσεων, έχοντας στα χέρια της ένα πολύτιμο όπλο ! Το όπλο της αυτό δεν είναι άλλο από την πολυετή και πολύτιμη τηλεοπτική προίκα που διαθέτει και από τα χιλιάδες χιλιόμετρα τηλεοπτικού αέρα που γράφει πια το επαγγελματικό κοντέρ της !

Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες του “TLIFE”, η Ελένη την Δευτέρα έχει προγραμματίσει να κάνει την… παραδοσιακή, ετήσια φωτογράφηση που προηγείται πάντα της πρεμιέρας της εκπομπής της, φωτογράφηση που χρησιμοποιεί ο Alpha όλο το χρόνο για την προώθηση της εκπομπής στα Media.

Μάλιστα, εκτός από την φωτογράφηση τις προσεχείς ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη θα προχωρήσει και στα γυρίσματα του διαφημιστικού τρέιλερ της καθημερινής, μεσημεριανής εκπομπής του Alpha. Απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, το τρέιλερ που αποφάσισε φέτος η Ελένη να γυρίσει, θα είναι προσωποκεντρικό και όχι ομαδικό.

Η λαμπερή tv-persona μαζί με τους συνεργάτες της, αποφάσισαν πως το καλύτερο για την προώθηση της εκπομπής, θα ήταν να βγει στον αέρα ένα τρέιλερ στο οποίο να πρωταγωνιστούσε μόνο η Ελένη, σε αντίθεση με άλλες χρονιές που μαζί με την Ελένη, στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας της εκπομπής της, είχε μαζί της και τους συνεργάτες της.

Το φετινό τρέλιερ δε, θα είναι λέει όσο το δυνατόν περισσότερο… Ελένη, με την παρουσιάστρια να κάνει παιχνίδι με το νάζι και την τηλεοπτική γλύκα που την χαρακτηρίζει, συνδυασμένα όλα αυτά φυσικά με το λαμπερό της χαμόγελο.

“Ο κόσμος λατρεύει την Ελένη, ο κόσμος βλέπει αυτή την εκπομπή γιατί δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μόνο… Ελένη, οπότε… εντελώς Ελένη, αποφασίσαμε να είναι και το τρέιλερ της εκπομπής”, λέει στο “TLIFE” υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του Alpha.

Οσο για το τι γίνεται με το φετινό πάνελ της Ελένης ; Ακόμα και αυτή την στιγμή που μιλάμε, συνεχίζεται το… σαφάρι της αναζήτησης νέων προσώπων με πολλούς και διάφορους να παιρνούν από οντισιόν, σχεδόν σε καθημερινή βάση στα στούντιο Pro, απ ΄όπου βγαίνει στον αέρα και η εκπομπή.

Οπως σας έχω ξανά γράψει, δίπλα της θα βρίσκονται τα αυτοκολλητάκια της, δηλαδή, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Αση Μπήλιου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και φυσικά η Ελένη Γελαλή που υπογράφει την αρχισυνταξία της εκπομπής χρόνια ατελείωτα, όπως επίσης και ο Βασίλης Καλλίδης με την μαγειρική του οποίου η Ελένη έχει πάθει… μανία, αλλά και η Κατερίνα Ζαρίφη που μας έρχεται από τα παλιά, για να μας θυμίσει πως στην τι-βιτσα μας όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν !

Από τα παλιά ,όμως, μας έρχεται ακόμα ένα πρόσωπο κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Σταύρο Ζερβάκη, από τον πρώτο σκηνοθέτη που είχε η Ελένη Μενεγάκη στο “Πρωινό Καφέ”, ο οποίος τότε λειτουργούσε και ως μέντοράς της, μιας και ήταν δίπλα της για να την προσέχει καθημερινά σε κάθε της τηλεοπτικό βήμα.

Ο έμπειρος ,λοιπόν, Σταύρος Ζερβάκης – με τον οποίο η Ελένη στην συνέχεια είχε και μία φοβερή χημεία – ενώνει και πάλι τις σκηνοθετικές του δυνάμεις μαζί της !

Read More

And More