Ανατροπή : Φωκάς και ΑΝΤ1 έδωσαν τα χέρια για το “Dancing” στο παρά πέντε !

Να που οι ανατροπές καμιά φορά βγαίνουν και σε… καλό ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί από εκεί που όλοι ξέραμε πως ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα συμμετείχε τελικά στην τρίτη τηλεοπτική έκδοση του “Dancing with the stars”, κυριολεκτικά τελευταία στιγμή άλλαξαν τα δεδομένα !

Ναι, από εκεί που ο ΑΝΤ1 είχε φροντίσει να πλησιάσει την Γκαλένα Βελίκοβα, στην προσπάθειά του να καλύψει το κενό που υπήρχε στην κριτική επιτροπή του σόου, μετά την απόφαση του Φωκά να μην πει το “ναι” και να αποχωρήσει, στο παρά πέντε ήρθαν τα… πάνω-κάτω !

Ο γνωστός χορογράφος δεν είχε δώσει τόσο καιρό τα χέρια με τους Αντεννικούς, γιατί δεν τα έβρισκαν στα οικονομικά, μιας και ο ασφυκτικά συμπιεσμένος προυπολογισμός του σόου λόγω κρίσης, προκάλεσε “κούρεμα” στις αποδοχές όλων όσων θα συμμετέχουν στην συγκεκριμένη παραγωγή, ανεξαιρέτως. Το γεγονός αυτό απ ΄ότι διέρρευσε, ήταν και ο λόγος ,λοιπόν, που ο Φωκάς και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 τα έσπασαν.

Η ανατροπή ,όμως, έγινε το Σάββατο μετά από ένα τελευταίο ραντεβού που έγινε ανάμεσα στον Φωκά και τον Γιάννη Λάτσιο, όπου εντέλει δόθηκαν τα χέρια και έπεσαν και οι υπογραφές.

Ετσι, η σύνθεση της κριτικής επιτροπής έχει ως εξής : Φωκάς Ευαγγελινός, Αλέξης Κωστάλας, Κάτια Δανδουλάκη και Γιάννης Λάτσιος.

Read More

And More