To “Dancing”… χόρεψε στο ταψί τον ανταγωνισμό; Τι τηλεθεάσεις “χτύπησε” ;

Τυφώνας… “Dancing” ! Ηρθε και παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του… Το πολυσυζητημένο και πολύπαθο – η μαύρη αλήθεια είναι – σόου του ΑΝΤ1, τράβηξε χθες αυλαία και όπως ήταν αναμενόμενο; Κατάφερε να κυριαρχήσει στους πίνακες τηλεθέασης !

Απ ΄ότι έδειξαν τα μηχανάκια της AGB-Nielsen, τελικά ο κόσμος το περίμενε με ανοιχτές αγκάλες το “Dancing”, γι ΄αυτό και φρόντισε από το πρώτο κιόλας live να το υποδεχτεί τόσο θερμά, χαρίζοντάς του μία τεράστια αγκαλιά. Βλέπετε, στο γκρίζο της καθημερινότητας, δεν είναι κακό κανείς να βάλει για τρεις ώρες και ένα διαφορετικό χρώμα στην ζωή του, χαζεύοντας έστω και ένα απλό, ταπεινό και για κάποιους αν θέλετε, εντελώς λαικό πρόγραμμμα.

Ναι, για τρεις ώρες που κάποιος θα είναι σπίτι και θα θελήσει να χαλαρώσει με κάτι στην TV, λίγο πριν ξαπλώσει και μία ανάσα πριν ξεκινήσει ο νέος… μαραθώνιος που τον περιμένει από Δευτέρα, δεν είναι καθόλου κακό να χαζέψει το “Dancing” και για λίγο να ασχοληθεί με τις… σβούρες των διάφορων εγχώριων σταρ και τα νάζια τους, ακόμη και με τις αποκαλυπτικές ή όχι εμφανίσεις τους.

Με άλλα λόγια; Οπως έχω πει και στο παρελθόν, το “Dancing” μοιάζει με μία μεγάλη, ροζ τσιχλόφουσκα ! Αν θέλει κανείς την μασά, παίρνει το άρωμά της, την γεύση της, διασκεδάζει μαζί της και στην συνέχεια όταν την βαρεθεί; Μπορεί να την αφήσει !

Ετσι, λοιπόν, όπως σας είπα και στην αρχή η χθεσινή εμφάνιση του σόου στους δέκτες ήταν… “τυφώνας – Dancing” σε ότι έχει να κάνει με τις τηλεθεάσεις, μιας και όλα τα υπόλοιπα κανάλια τα… πήρε και τα σήκωσε ! Και για του λόγου το αληθές ; Ο μέσος όρος της πρεμιέρας άγγιξε το 41,0%, ενώ πολλές φορές κατά την ατελείωτη μετάδοσή του το σόου έφτασε στο σημείο να αγγίξει στο σύνολό του ακόμη και το 47,0%, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις του και στα νεανικά κοινά.

Στα κοινά από 15-44 ετών το σόου εκτοξεύθηκε στο σύνολό του στο 42,8%, για να απογειωθεί κάποιες στιγμές ακόμη και στο 50,0% !

Οπως καταλαβαίνετε ,λοιπόν, το “Dancing” είναι εδώ και για τους επόμενους τρεις μήνες θα μονοπωλεί τηλεοπτικά τις Κυριακές μας, ενώ η διακαναλική φρενίτιδα του σόου, έχει ξεκινήσει ήδη ! Οσο πουλάει τόσο όλοι θα το “σκίζουν”, με δεδομένο και το γεγονός ότι ο ΑΝΤ1 που βγάζει στον αέρα το “Dancing” και θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί ποικιλοτρόπως, δεν έχει φέτος καν… πρωινάδικο ! Τουτέστιν; Το “Dancing” είναι το βούτυρο στο ψωμί των υπόλοιπων καναλιών που τρίβουν τα χέρια τους που επιτέλους θα έχουν στην διάθεσή τους ένα πρόγραμμα με το οποίο θα μπορούν να κάνουν κι εκείνοι τηλεοπτικό παιχνίδι… άκοπα, αβασάνιστα και πάνω απ ΄όλα; Τσάμπα βεβαίως-βεβαίως…


Read More

And More