Αθηνά Οικονομάκου : “Δεν έχω καταλάβει την επιτυχία μου…”

Μπήκε έτσι ξαφνικά στην τηλεοπτική ζωή μας και απ ΄ότι δείχνουν τα πράγματα ήρθε για να μείνει… Για να μείνει πολλά χρόνια στο τηλεοπτικό και στο καλλιτεχνικό προσκήνιο. Ο λόγος ; Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είδε αυτό τον χειμώνα τις μετοχές της να εκτοξεύονται στα ύψη και η επιτυχία να της χτυπά την πόρτα.

Αναμφισβήτητα η “Ξένια” κατάφερε να κερδίσει και την προτίμησή μας, αλλά και τις εντυπώσεις γενικότερα. Ετσι, δεν θα μπορούσαμε παρά να μην ασχοληθούμε με την συνέντευξη που έδωσε στο “ΟΚ”. Μία συνέντευξη με ενδιαφέρον απο την οποία σας διαλέξαμε τα καλύτερα σημεία…

Τι λέει ,λοιπόν, η Αθηνά για την επιτυχία της ;

«Δε με αναγνωρίζουν εύκολα στο δρόμο. Στο σίριαλ έχω διαφορετικά μαλλιά, και μπερδεύονται και ίσως γι’ αυτό δεν μπορώ να αντιληφθώ αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία που μου λένε ότι έχω».

Όσο αφορά στη σχέση της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη ; Η ηθοποιός αρκείται στο να δηλώσει ότι είναι καλά στην προσωπική της ζωή και πως δε θέλει να αναφέρεται στο τι κάνει όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού της. Ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την απόφαση του φίλου της, Παναγιώτη, να αποσυρθεί από τα «Μυστικά της Εδέμ» καθώς και του Όθωνα Μεταξά από την καθημερινή σειρά «Η ζωή της άλλης» λέγοντας χαρακτηριστικά :

«Στην περίπτωση του Παναγιώτη, αντιλαμβάνομαι ότι μετά από 2 χρόνια συμμετοχή σε καθημερινή σειρά είναι μεγάλη η κούραση και το βρήκα λογικό».

Όσο για τον Όθωνα Μεταξά λέει : «Αν ήμουν στη θέση του Όθωνα δεν θα έφευγα από τη σειρά. Επειδή όμως είναι μυαλωμένο παιδί, μάλλον θα είχε τους λόγους του».

Η Αθηνά Οικονομάκου επίσης, δεν κρύβει την ηλικία της, λέει πως είναι 24χρονών καθώς και ότι έχει φάει χυλόπιτα και την έχει ευχαριστηθεί : «Έχω πέσει στα γόνατα κανονικά και τον έχω παρακαλέσει να γυρίσει πίσω και χαίρομαι πολύ που το έχω κάνει. Αλλιώς, τι θα είχα να θυμάμαι στη ζωή μου;»

Read More

And More