“Φατμαγκιούλ” : Η νέα τούρκικη σειρά που έρχεται στο Mega!

Ελλάς – Τουρκία, τηλεσυμμαχία ! Ανάσα δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε από τις τούρκικες σειρές που φέτος πραγματικά έχουν κατακλύσει την μικρή μας οθόνη. Με το που πέφτει η αυλαία του ενός τηλεοπτικού «σαπουνιού», μέσα σε χρόνο ρεκόρ ξεφυτρώνει στους δέκτες μας το επόμενο, γιατί απ ΄ότι δείχνουν τα τηλεοπτικά φαινόμενα, ένα ήσυχο απόγευμα χωρίς έρωτες, μίση, πάθη και απίστευτες ίντριγκες με φόντο τον Βόσπορο, δεν μπορούμε να το περάσουμε…

Αποτέλεσμα; Όσο η κρίση συνεχίζει να ταλανίζει την ελληνική τηλεόραση, τόσο συνεχίζεται και η επέλαση των τούρκικων παραγωγών. Έτσι, οι περιπέτειες της «Sila» και του «Αγά Μποράν» τελειώνουν στις 18 Μαρτίου (και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό, τηλεοπτικό τρόπο μιας και θα θριαμβεύσει η αγάπη τους) και αμέσως μετά η σκυτάλη περνά στη «Φατμαγκιούλ» ! Με άλλα λόγια; Η «Φατμαγκιούλ» είναι η επόμενη ηρωίδα της οποίας το δράμα θα ζήσουμε λεπτό προς λεπτό μέχρι το καλοκαίρι !

Την «Φατμαγκιούλ» μάλιστα, μας ήταν γραφτό να την γνωρίσουμε και γρηγορότερα, μιας και τον συγκεκριμένο ρόλο τον υποδύεται η ίδια ηθοποιός που υποδύεται την «Μπιχτέρ» στον «Πειρασμό» του ΑΝΤ1. «Το σφάλμα της Φατμαγκιούλ», είναι η νέα τούρκικη σειρά που έρχεται περί τα τέλη του μήνα να ενταχθεί στην καθημερινή, απογευματινή ζώνη του Mega. Πρόκειται για μία σειρά που έχει προβληθεί στην Τουρκία από το KANAL-D και έχει σαρώσει στους πίνακες τηλεθέασης.Αξίζει δε να επισημάνουμε, πως βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του γνωστού Τούρκου συγγραφέα Βεντάτ Τουρκαλί, το οποίο το 1986 έγινε και κινηματογραφική ταινία !

Όσο για το ποιο είναι το κεντρικό στόρι της σειράς ; Η Φατμαγκιούλ είναι ένα όμορφο και νεαρό κορίτσι που ζει στο Τσεσμέ. Λόγω του θανάτου των γονιών της, ζει μαζί με τον αδελφό της ο οποίος διευθύνει μία εταιρία παραγωγής γάλακτος. Σχεδιάζει δε να παντρευτεί με τον ψαρά Μουσταφά Ναλτσαλί το καλοκαίρι.

Όμως, τα πάντα θα αλλάξουν στην ζωή της, από την μέρα και μετά που πέφτει θύμα ενός ομαδικού βιασμού. Την τραυματισμένη σοβαρά Φατμαγκιούλ, θα βρει την επόμενη μέρα η Εμπε Νίνια, η οποία αποφασίζει να την βοηθήσει με την δύναμη των βοτάνων της ! Καθώς όλη η περιοχή σχολιάζει τα νέα του βιασμού, ο Κερίμ είναι αυτός τελικά που δέχεται τις κατηγορίες και παίρνει την απόφαση να παντρευτεί την Φατμαγκιούλ, προσπαθώντας ,όμως, ταυτόχρονα να καλύψει και τους φίλους του.

Έτσι, οι δύο οικογένειες πουλούν τις περιουσίες τους και μετακομίζουν στην Κωνσταντινούπολη για να κάνουν μία νέα αρχή. Τα πράγματα εννοείται πως θα μπλεχτούν, όταν ο Μουσταφά αποφασίζει να τους ακολουθήσει για να πάρει εκδίκηση…

Read More

And More