Το Mega μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο μενού του! Oι σημαντικές αλλαγές που θα υπάρξουν σε μέρες, ώρες και προγράμματα…

Η πιο μεγάλη ώρα για το Mega είναι τώρα… Είναι τώρα που επιτέλους το fresh τηλεοπτικό μενού που μας είχαν ετοιμάσει για φέτος θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας.

Βλέπετε, από την μία μεριά, τώρα ξεπεράστηκαν οι οικονομικές συμπληγάδες που είχαν παρουσιαστεί λόγω κρίσης και από την άλλη; Τώρα επιτρέπει και ο φετινός προυπολογισμός του Mega να εντάξει στο πρόγραμμά του κάποιες νέες τηλεοπτικές προτάσεις.

Ετσι, από την Δευτέρα 18 Μαρτίου αεράκι ανανέωσης φυσσά στο Μεγάλο Κανάλι και φυσσά με δύναμη… Ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα του Mega, αναλαμβάνει να κάνει η επίσης νέα, πολυσυζητημένη κωμωδία του καναλιού , “Με τα παντελόνια κάτω”, η οποία θα βγει στον αέρα στις 10.30 το βράδυ.

Πρόκειται για μία σειρά η οποία έχει στραμμένο το βλέμμα της στην οικονομική κρίση και μας μεταφέρει σε ένα κάμπινγκ όπου και θα δούμε διάφορους ανθρώπους να συγκατοικούν, προσπαθώντας να κάνουν μία νέα αρχή. Μεταξύ άλλων παίζουν οι : Κώστας Βουτσάς, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Ισαβέλλα Κογιεβίνα, Νικολέττα Καρρά κ.α.

Η επόμενη περμιέρα έχει οριστεί για τις 20 του Μάρτη στις 10.30 το βράδυ. Ναι, αυτή είναι η μέρα και η ώρα όπου οι πάντες επιστρέφουν “Πϊσω στο σπίτι”. Η επιτυχημένη family κωμωδία της Ρένας Ρίγγα είναι και πάλι εδώ και υπόσχεται να μας χαρίσει άφθονο γέλιο με τον Θοδωρή Αθερίδη, την Μαρία Καβογιάννη και την παρέα τους σε νέες απίστευτες περιπέτειες !

Την σκυτάλη του νέου προγράμματος του Mega παίρνει στις 21 του ίδιου μήνα στις 10.30 το βράδυ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης ξεκινά την περιπλάνησή του στον δρόμο, σε μία προσπάθεια να μας αποδείξει και φέτος πως παρά τα όσα γίνονται καθημερινά, γύρω μας εξακολουθεί να υπάρχει ένας “Ομορφος Κόσμος”.

Πρεμιέρα περιλαμβάνει ,όμως, το “μενού” και στις 29 του μήνα στις 10.30 το βράδυ, όπου και θα διαπιστώσουμε πως και φέτος μπορούμε όλοι μαζί να αναφωνήσουμε “Κάψε το σενάριο”.

Και το μπαράζ των νέων αφίξεων στο πρόγραμμα του Mega ολοκληρώνεται, με την άφιξη στους δέκτες μας της ολοκαίνουργιας εκπομπήςτου Γιάννη Λουκάκου , “Dr.Cook”, για την οποία ήδη σας έχω γράψει σχετικά. Ο γνωστός chef και η… μαθητευόμενη, εκλεκτή ομάδα του, η οποία θα αποτελείται μεταξύ άλλων από τους : Αγγελική Δαλιάννη, Τόμα Πρωτόπαππα και ο Πέτρος Λαγούτης.

Κι αν νομίζετε πως σας έχω πει όλες τις σημαντικές ειδήσεις απατάσθε ! Και αυτό γιατί; Γιατί από τις 18 του Μάρτη τα “Κλεμμένα Ονειρα” παίρνουν τηλε-προαγωγή και μεταφέρονται στο prime time του καναλιού και συγκεκριμένα στις 9.15 μ.μ. και η “Φατμαγκιούλ” αντίστοιχα, μετακομίζει στις 7.00 μ.μ. !

Read More

And More