To “Nησί” του Mega στο ΒΒC !

Για το “Νησί” σας μίλησα προχθές … Για το “Νησί” σας μίλησα προχθές και σας τα είπα όλα ! Αλλωστε, πιστεύω πως μία τέτοια δουλειά αξίζει απλόχερα και την προβολή, αλλά και την προσοχή μας ! Είναι μία από αυτές τις δουλειές που σε κάνουν να πιστεύεις ,πως μέσα στην ατελείωτη …λάσπη της τηλεόρασης ,μπορούν να υπάρξουν και …διαμάντια.

Γιατί αυτή η σειρά του Mega, αυτή η σειρά κόστους 4.000.000 ευρώ (!) θα είναι ένα τηλεοπτικό διαμάντι, άσχετα απο το πως θα τα πάει στους πίνακες τηλεθέασης ,άσχετα απο το τι εντυπώσεις θα δημιουργήσει ,άσχετα απο το τι σχόλια θα προκαλέσει !

Και αυτό το πιστεύω και σας το λέω, γιατί απλά και μόνο η απίστευτη αυτή προσπάθεια που καταβάλλεται για να ζωντανέψει το βιβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ στους δεκτες μας ,φτάνει ! Η φήμη ,λοιπόν, της άκρως αυτής φιλόδοξης σειράς του Mega, έφτασε μέχρι το …BBC !

Ναι, έφτασε μέχρι το BBC και οι υπεύθυνοι του καναλιού στο πλαίσιο μίας εκπομπής – αφιερώματος που ήθελαν να κάνουν για την Σπιναλόγκα , για το “νησί των ζωντανών – νεκρών” ,ζήτησαν, πήραν κι έπαιξαν πλάνα της σειράς ! Φυσικά στο στούντιο ήταν και η συγγραφέας του μυθιστορήματος Βικτόρια Χίσλοπ , η οποία μίλησε και για το βιβλίο της και για την σειρά, αλλά και για την χώρα μας κα για τις …χάρες μας και τις …χαρές μας ως λαός .

Εννοείται πως έκανε λόγο και για την Κρήτη, για την δουλειά που έχει γινει μέχρι τώρα πάνω στο βιβλίο της ,αλλά και για τους πρωταγωνιστές που έχουν αναλάβει να δώσουν …πνοή στους ήρωές της !

Ετικέτες

Read More

And More