Μαρία Μπεκατώρου : Ηταν απλώς υπέροχη…

Ηταν απλώς υπέροχη…. Ναι, ναι το γνωρίζω ότι σε αυτή την δουλειά συνήθως αρέσουν τα… κακά λόγια και οι ατάκες – δηλητήριο ,όμως, ποτέ στην ζωή μου δεν έχω κριτικάρει κάποιον αυστηρά μόνο και μόνο για να προκαλέσω εντύπωση και να συζητηθώ ή επειδή όπως ήδη σας είπα το αρνητικό πουλάει περισσότερο.

Κάθε φορά που αρχίζω να γράφω για κάποιο πρόσωπο ή για κάποιο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα κάτι, γράφω αυτό που μονο αισθάνομαι και πιστεύω. Ετσι ,λοιπόν, απόψε πιστεύω πως η Μαρία Μπεκατώρου ήταν απλά υπέροχη. Εμοιαζε και ήταν τελικά η κατάλληλη παρουσιάστρια στην κατάλληλη θέση.

Η Μαρία βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1 με… αέρα και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Παρά το τρακ και το άγχος της που ήταν δεδομένα, κατάφερε να καλησπερίσει τον κόσμο και να ανοίξει την αυλαία αυτού του σόου με έναν αφοπλιστικό τρόπο, με έναν τρόπο που ήταν τόσο… Μαρία, καταφέρνοντας έτσι να σε κάνει να την δεις με θετικό μάτι και θετική αίσθηση ευθύς εξ ΄αρχής.

Αυτό που μου άρεσε απόψε στην Μαρία, ήταν ότι ήταν η Μαρία… Δεν προσπάθησε να μιμηθεί κανέναν, δεν προσπάθησε να βαδίσει πάνω στα χνάρια άλλων, δεν προσπάθησε να βγει και να μας πείσει πως τηλεοπτικά είναι κάτι άλλο από αυτό που όλοι τόσα χρόνια ξέρουμε και πολλοί από εμάς έχουμε αγαπήσει, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν υπό την σκέπη ενός μεγάλου καναλιού, παρά το γεγονός ότι ανέλαβε ένα μεγάλο πρότζεκτ.

Ο αυθορμητισμός της, το χιούμορ της, η “τρέλα” της που την κάνει να μην φοβάται τίποτα και το κυριότερο; Να μην φοβάται να αυτοσαρκαστεί και να τσαλακώσει την εικόνα της, η αμεσότητά της και η ζεστασιά της ναι, σε κάνουν να κολλάς μαζί της και να θες να πεις για εκείνη μόνο λόγια καλά.

Η Μαρία απόψε με την εμφάνιση που είχε στο “Your Face Sounds Familiar”, απέδειξε πως είναι έτοιμη και μία χαρά μπορεί να πάει γι άλλα σττην καριέρα της. Μία χαρά απέδειξε πως με την ίδια ικανότητα και με το ίδιο ταμπεραμέντο, μπορεί να ανταπεξέλθει στα απλά, μπορεί και στα σύνθετα. Μπορεί και στα εύκολα, μπορεί και στα δύσκολα.

Η Μαρία απόψε χάρισε στον ΑΝΤ1 μία… fresh εικόνα. Μία εικόνα αναζωογονητική που σε έκανε ως τηλεθεατή από το σπίτι να πεις “ανάσανα”, μιας και γύρισε την πλάτη σε ότι στημένο, σε ότι “καλουπωμένο” και κρύο συνήθως μας σερβίρεται, τυλιγμένο τις περισσότερες φορές με ιλουστρασιόν περιτύλιγμα για να μην το πάρουμε χαμπάρι, μόνο που η στέρηση ταλέντου και ταμπεραμέντου δεν κρύβεται με τίποτα και ας πληρώνεται ωρες – ωρες πολύ ακριβά στην TV στο όνομα του τάχα μου δήθεν εγχώριου glam star system !!!

ΥΓ : Ασχετο, αλλά εκεί οι στιλίστες στον ΑΝΤ1 ας το προσέξουν λίγο περισσότερο το κορίτσι που τα εξτένσιον έβγαζαν μάτι και η ψεύτικη βλεφαρίδα στην αρχή παραλίγο να της βγάλει και το δικό της το μάτι. Βέβαια, καλυτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση !!!!


Read More

And More