“Με τα παντελόνια κάτω”, τι θα δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων;

Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού; Τι κι αν ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει καν τα γυρίσματα του επόμενου κύκλου της κωμικής σειράς του Mega , “Με τα παντελόνια κάτω”; Εμείς καταφέραμε να πείσουμε τους συντελεστές της άκρως επιτυχημένης κωμικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού, να μας μαρτυρήσουν κάτι της από το… παρακάτω. Ετσι, για να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τι μας ετοιμάζει ο δαιμόνιος Βασίλης Θωμόπουλος, με την πολύτιμη πάντα συνεισφορά όλων των συνεργατών του.

Οσο για το τι καταλάβαμε με δυο – τρεις λέξεις μετά απ ΄όλα αυτά που μάθαμε; Πως στον fresh επόμενο κύκλο επεισοδίων της σειράς, θα γίνουν… πράγματα και θάματα και πως οι ισορροπίες ανάμεσα στα ζευγάρια μας θα αλλάξουν εντελώς, γεγονός το οποίο θα προκαλέσει απίστευτες ανατροπές και εξελίξεις.

Ολο το χειμώνα ασχοληθήκαμε πάρα πολύ με το ειδύλλιο της “Σάντρας” (Ιζαμπέλα Κογιεβίνα) και του “Αγγελου” (Μάριος Αθανασίου), μιας και ο έρωτάς τους αποδείχθηκε πως μπορεί να περάσει από σαράντα κύματα και να αντέξει. Το Φθινόπωρο ,λοιπόν, θα δούμε επιτέλους την “Σάντρα” και τον “Άγγελo” να έρχονται κοντά πολύ κοντά και να ολοκληρώνουν την σχέση τους, χωρίς πλέον να βασανίζονται από τύψεις.

Μόλις οι δυο τους μοιραστούν το ίδιο κρεβάτι κολλούν ακόμα περισσότερο, μιας και διαπιστώνουν πως είναι όντως ο ένας φτιαγμένος για τον άλλο. To απόλυτο love-story που ζουν, έρχονται να χαλάσουν τα παιδιά της “Σάντρας”, τα οποία κάνουν τα πάντα για να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι ο μπαμπάς τους, δηλαδή, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο οποίος κι αυτός με την σειρά του, δεν είναι έτοιμος να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα της διεκδίκησης της καρδιάς της “Σάντρας”.

Full in love θα δούμε να δηλώνουν και η “Ειρήνη” (Πηνελόπη Πλάκα) και ο “Ζαν Πιερ” (Φερνάν Ρομπλό), με την “Λίλα” (Αριέτα Μουτούση) να σκαρφίζεται τα απίστευτα σενάρια για να χωρίσει την κόρη της από τον Γάλλο, μιας και η κόρη της είναι ως γνωστόν αυτή που την στηρίζει, τις φέρνει χρήματα και γενικότερα στηρίζει όλο τους το σπίτι και την οικογένεια. Ετσι, επειδή η “Λίλα” πιστεύει πως μπορεί να χάσει από έρωτα την κόρη της και άρα την σιγουριά της, εννοείται πως την προτιμά… χωρισμένη και βασικά αιώνια μόνη.

Και οι έρωτες του κάμπινγκ εννοείται πως δεν σταματούν εδώ, αφού μετά το καλοκαίρι θα δούμε να έχει φουντώσει και η έλξη που αισθάνεται ο “Γιώργος” (Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης) προς την “Νέλλη” (Μαρία Κωνσταντάκη), οι οποίοι αν και εξακολουθούν να κάνουν έρωτα μετά μανίας σε όλους τους υπαίθριους και μη χώρους του κάμπινγκ, αυτό φαίνεται να μην αρκεί για να σβήσει από την μνήμη του “Γιώργου” την πρώην του, δηλαδή, την “Νίκη”.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μας έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Βασίλης Θωμόπουλος, η “Νίκη” στα νέα επεισόδια της σειράς όχι μόνο δεν ξεχνιέται από τον “Γιώργο”, αλλά επιστρέφει στην ζωή του… δραστικά, ζητώντας του επανασύνδεση! Μπουρλόοοτο στο κάμπινγκ!

Οσο τώρα για το τι μέλλει γενέσθαι και με το κάμπινγκ; Ο “Σεραφείμ” (Γιάννης Στεφόπουλος) πνίγεται από τα χρέη, τους φόρους και τα χαράτσια και έτσι αποφασίζει να παραχωρήσει την ιδιοκτησία του κάμπινγκ σε άλλα χέρια. Ποιοι εμφανίζονται για να δηλώσουν ενδιαφέρον και για να πάρουν στα χέρια τους το κάμπινγκ; Θέλει και ρώτημα; Οι “Βαρώνοι” (Νικολέτα Καρρά – Ρένος Χαραλαμπίδης) οι οποίοι εκτός από την μεγαλομανία που τους πιάνει… επί δύο αυτή την φορά έχοντας στην ιδιοκτησία τους το κάμπινγκ, αποφασίζουν να αποκτήσουν και ένα μωρό…

Read More

And More