Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα του Mega και η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη…

Οπως σας γράψαμε από χθες το βράδυ, σήμερα αναμενόταν πουρνό-πουρνό να φτάσουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, οι επίσημες ανακοινώσεις τόσο του Mega, όσο και του ΑΝΤ1, σε σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το Mega μέσα από την ανακοίνωσή του αποχαιρετά τον παρουσιαστή και ουσιαστικά κάνει μία αναδρομή και έναν απολογισμό στην μακρόχρονη συνεργασία τους,ενώ ο ΑΝΤ1 τον υποδέχεται μετά Βαίων και κλάδων,πιστεύοντας πως στην συνεργασία τους μόνο τα καλύτερα έρχονται !

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 :
O ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤON ΑΝΤ1
Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού στις 5 Αυγούστου του 2013.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει παρουσιάσει πολλά και διαφορετικά είδη τηλεοπτικών εκπομπών με εξαιρετική επιτυχία. Από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 μετά την υπογραφή συμβολαίου αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι.
Η ανακοίνωση του Mega…
Μια μακροχρόνια συνεργασία φθάνει σήμερα στο τέλος της
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήρθε στο Mega το 2002 παρουσιάζοντας τη Φάρμα. Ακολούθησαν: Φάρμα Special, Όμορφος Κόσμος, Όμορφος Κόσμος το Πρωί για έξι επιτυχημένες σεζόν, Survivor και Survivor II, Πολύ την Κυριακή, Πιο Πολύ την Κυριακή, Εισοδηματίας, Money Drop, Η Αναζήτηση της Επιτυχίας, Όμορφος Κόσμος² για δύο σεζόν.
Η συνεργασία του Γρηγόρη με το Mega φθάνει σήμερα στο τέλος της.
Ευχαριστούμε το Γρηγόρη για όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του σχέδια…”

Read More

And More