Που θα βρίσκεται σήμερα η Ελένη Μενεγάκη ;

Ανέκαθεν το που πήγαινε, τι έκανε, τι έλεγε και το τι αποφάσιζε η Ελένη Μενεγάκη ήταν είδηση… Ανέκαθεν η Ελένη ήταν το αγαπημένο πρόσωπο τόσο των απανταχού φωτογράφων και παπαράτσι, όσο και των δημοσιογράφων που ασχολούνταν είτε με το κουτσομπολίστικο ρεπορτάζ ,είτε με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, είτε με κοσμικό ρεπορτάζ !

Και αυτό γιατί ; Γιατί η Ελένη “πουλούσε”, “πουλάει” και κάτι μου λέει πως και τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσει να “πουλάει” με τρέλα ! Ετσι παραδοσιακά κα φέτος το καλοκαίρι ,οι κάμερες και κυρίως οι φωτογράφοι έγιναν η σκιά της ! Και σιγά μην δεν γινόντουσαν θα μου πείτε ,μιας και τα δεδομένα στην προσωπική ζωή της γνωστής παρουσιάστριας άλλαξαν και έγιναν πιο …τζούσι !

Το τι κυνηγητό έπεσε όλο τον Ιούλιο και όλο τον Αύγουστο, άλλο να σας το λέω, κι άλλο να ήσασταν απο μία μεριά και να το βλέπατε ! Ολοι οι συνάδελφοι φωτογράφοι έχουν γίνει απο το τρέξιμο στυλάκια ! Ετσι, λοιπόν, μπήκαμε κι εμείς στον πειρασμό και αποφασίσαμε να …μαρτρήσουμε ολίγον τι την Ελένη !

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν η Ελένη σήμερα δεν θα βρίσκεται πουθενά αλλού, παρά μόνο στο στούντιο PRO. Στο στούντιο ,δηλαδή, του “Καφέ με την Ελένη” ,αφού για σήμερα έχει αποφασστεί εδώ και καιρό, να γίνει το πρώτο μεγάλο ραντεβού της οικοδέσποινας του “Καφέ” και με τους παλιούς, αλλά κυρίως και με τους νέους της συνεργάτες.
Βλέπετε το Φθινόπωρο που θα σημάνει και την έναρξη της ολοκαίνουργιας τηλεοπτικής σεζόν ,βρίσκεται πια προ των πυλών και σιγά-σιγά όλοι οι …τηλε-κατεργάρηδες έχουν επιστρέψει στους πάγκους τους και ετοιμάζονται για να πάρουν θέση στο γκραν-πρι τηλεθέασης που οσονούπω ξεκινά και το οποίο φέτος αναμένεται να είναι πιο …εξοντωτικό όσο ποτέ !

Read More

And More