Η Μαίρη Συνατσάκη οριστικά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα κι ας έχουν περάσει ουσιαστικά σχεδόν δύο χρόνια… Ναι, σαν να μην πέρασε μία μέρα η Μαίρη Συνατσάκη θα ξεκινήσει και πάλι το πρωινό ξύπνημα και θα αποκτήσει ξανά… κακές παρέες, με την καλή έννοια πάντα!

Η νεαρή παρουσιάστρια ως γνωστόν δέχτηκε πρόταση τόσο από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, όσο και από τους Αντεννικούς, προκειμένου να δεχτεί να βρεθεί για ακόμα μία φορά στο πλευρό του ζευγαριού, σε αυτό το νέο τηλεοπτικό τους ξεκίνημα που επιχειρούν φέτος στον ΑΝΤ1.

Ετσι, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω οι επαφές αυτές της Μαίρης με το ζευγάρι και με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 καρποφόρησαν και απ ΄ότι όλα δείχνουν μαζί με την Σάσα Σταμάτη από Οκτώβρη θα φροντίζει κι αυτή για την καθημερινή, πρωινή ψυχαγωγία μας.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι το να κλείσει και ο τρίτος της παρέας, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Γιώργος Λιανός, αν και η οριστική συζήτηση με το κανάλι θα γίνει αυτή την εβδομάδα, μιας και ο νεαρός παρουσιαστής και καλλιτέχνης βρισκόταν στο εξωτερικό.

Κατά τα άλλα στο δυναμικό του νέου πρωινού ΑΝΤ1 εννοείται πως θα συγκαταλέγεται και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου – η οποία διαθέτει άκρως φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι – και η Λιτσα Πατέρα, η οποία λόγω συγκεκριμένης ομιλικής σχέσης που έχει με το κανάλι, είναι μία από τις κλασικές και διαχρονικές Αντεννικές παρουσίες.

Read More

And More