Η Τατιάνα Στεφανίδου, “ανακρίνεται” για το νέο τρέιλερ του ΜΙΛΑ! Φωτογραφίες

Η Τατιάνα επιστρέφει! Ανανεωμένη, λαμπερή και ξεκούραστη. Οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και η παρουσιάστρια του Μίλα μαζί με την ομάδα της έχουν ήδη ολοκληρώσει το τρέιλερ!

Φυσικά, έχει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές τόσο στο τρέιλερ όσο και στον καλεσμένο που θα της κάνει ποδαρικό και που σίγουρα όσα πει θα συζητηθούν…

Το μεσημέρι της Τρίτης, η ομάδα της εκπομπής μαζί με την Τατιάνα πραγματοποίησαν στις εγκαταστάσεις του Star τα γυρίσματα του τρέιλερ και το TLIFE σου δίνει μία μικρή γεύση.

Δεν θα σου αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να μην σου χαλάσουμε την έκπληξη! Το μόνο που μπορούμε να σου αποκαλύψουμε είναι ότι κάποιος “ανακρίνει” την Τατιάνα… Πρόκειται για την «σκληρή» ανακρίτρια κατά κόσμον Γεωργία Ζώη.

Η Τατιάνα αρνείται σθεναρά να… μιλήσει, παρά τη «σκληρή» ανάκριση, που υφίσταται από την αμείλικτη δεσμοφύλακα. Εκείνη επιμένει, τα… πειστήρια είναι ακράδαντα και η διαρκής προτροπή «ΜΙΛΑ» είναι εξαντλητική.

Δες backstage φωτογραφίες!


Με φόρεμα σε στυλ ‘50s και ύφος femme fatale, με κουάφ και μαύρο βέλο


Τα δημοσιογραφικά γραφεία χρειάστηκε να διαμορφωθούν σε αίθουσα ανακρίσεων

Η Τατιάνα αντιστέκεται μέχρι τέλους και δηλώνει με… σθένος ότι θα…. μιλήσει στις 16 Σεπτεμβρίου στις 15:00, που ξεκινάει η εκπομπή «ΜΙΛΑ» και τότε θα τα πει όλα.

Δες την επίσημη φωτογράφιση για το τρέιλερ!

Το τρέιλερ γυρίστηκε με κινηματογραφικό τρόπο και θυμίζει διαφημιστικά αστυνομικών ξένων σειρών υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της εκπομπής Νίκου Χατζηαγγελή. Επίσης δεν εξαντλείται σε αυτή τη βερσιόν αλλά θα ακολουθήσει και β΄μέρος….

Read More

And More