Σημαντική απώλεια από την εκπομπή της Ελένης, η οποία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην παρουσιάστρια…

Ιδιαίτερα αναστατωμένη είναι αυτή την εποχή η Ελένη Μενεγάκη και όχι η αναστάτωσή της αυτή δεν έχει να κάνει με την πρεμιέρα της νέας σεζόν. Η Ελένη είναι απίστευτα αναστατωμένη, μιας και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, ένας άνθρωπος από το στενό της επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον, ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάζεται χρόνια και του έχει μία αδυναμία, δεν θα βρίσκεται αυτό το χειμώνα καθημερινά στο πλευρό της.

Ναι, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με μία σημαντική αποχώρηση από την εκπομπή της. Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Αση Μπήλιου. Η Αση ανακοίνωσε στην Ελένη πως φέτος δεν θα μπορέσει να δίνει καθημερινά το παρών στην εκπομπή και όπως καταλαβαίνετε η απόφαση αυτή “πάγωσε” την παρουσιάστρια.

Η γνωστή αστρολόγος αποφάσισε πλέον δίπλα στην Ελένη να βρίσκεται μόνο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, προκαλώντας στην καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή του Alpha ένα σοβαρό κενό, μιας και ως γνωστόν τα ζώδια by Αση, ήταν ένα δυνατό σημείο της εκπομπής, μιας και τα μηχανάκια χτυπούσαν κόκκινο.

Ετσι, η Ελένη βρίσκεται σε φοβερά δύσκολη θέση – άλλωστε ξέρουμε όλοι μας και το προσωπικό της κόλλημα με τ ΄άστρα – μιας και σε μία τόσο δύσκολη χρονιά, με τόσο έντονο μεσημεριανό ανταγωνισμό, η Ελένη θα έχει μία σοβαρή απώλεια. Η Ελένη δεν θα έχει καθημερινά στην διάθεσή της, την απίστευτη δυναμική της Ασης και των άστρων της !!!

Read More

And More