Η “Προδοσία” κάνει απόψε πρεμιέρα στο Star με διπλό, χορταστικό επεισόδιο…

Και το Star αποφάσισε αυτό το χειμώνα να μιλήσει… τούρκικα! Το κανάλι της κάτω Κηφισιάς στην προσπάθειά του να χτίσει τις καθημερινές ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόγραμμα και μία απογευματινή ζώνη που να κυριαρχεί στους πίνακες τηλεθέασης, μιας και θα αποτελεί το lead-in για το ολοκαίνουργιο, κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, είπε να στρέψει στο βλέμμα του στην Ανατολή.

“Προδοσία” ,λοιπόν, είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας σειράς που από σήμερα έρχεται στους δέκτες μας και θα κουβαλά έντονο του άρωμα του Βοσπόρου. Η σειρά βγαίνει απόψε εκτάκτως στον αέρα με διπλό, χορταστικό επεισόδιο, ομως, από αύριο θα μεταδίδεται καθημερινά στις 6.45 μ.μ. από το Star

Πρόκειται για μία παραηγωγή που ξεκίνησε στην Τουρκία στις 14 Σεπτεμβρίου 2010 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2013, μετά από 3 επιτυχημένες σεζόν. Ολα αυτά τα χρόνια έλαβε πολλά βραβεία και έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης με μέσο όρο 25 με 30 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο.

Η ιστορία μας ξεκινά από μία οικογένεια στην Κωνσταντινούπολη του 1960. Η οικογένεια Ακαρσού είναι μια τυπική, πατριαρχική οικογένεια της εποχής, που δίνει σημασία στα ήθη, τα έθιμα αλλά και στην κοινωνική της εικόνα και αποδοχή.

Ο Αλί Ακαρσού, είναι ο πατέρας και εργάζεται ως καπετάνιος. Ο γάμος του με την Τζεμιλέ του χάρισε 4 παιδιά, την Μπερίν, φοιτήτρια νομικής, την Αϊλίν και τον Μετέ, που πηγαίνουν στο λύκειο και τον ζωηρό 5χρονο Οσμάν.
Αν και λείπει συνέχεια, η γυναίκα του, Τζεμιλέ, αδιαμαρτύρητα, φροντίζει η απουσία του να μην γίνει αισθητή και προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες της οικογένειας.

Η ηρεμία της οικογένειας Ακαρσού ανατρέπεται όταν ο Αλί, σε ένα από τα ταξίδια του, γνωρίζει τη γοητευτική δανέζα Καρολάιν. Νέα, ξανθιά, σαγηνευτική, είναι τόσο διαφορετική, που δεν μπορεί να αντισταθεί. Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Αλί παραδίδεται στο πάθος, ξεχνώντας τα πάντα. Κερδίζει τον έρωτα της Καρολάιν αλλά το τίμημα θα είναι μεγάλο.
Ο Αλί επιστρέφει μετά από το μεγάλο του ταξίδι και παρόλο, που όλα φαίνονται τέλεια στην επιφάνεια, η άφιξη του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.

Η Τζεμιλέ ανακαλύπτει ένα ερωτικό γράμμα και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της οικογένειας Ακαρσού αλλάζει αμετάκλητα.
Η παράνομη αυτή σχέση θα οδηγήσει σιγά – σιγά στη διάλυση της οικογένειας Ακαρσού, με οδυνηρές συνέπειες για όλους. Τα γεγονότα, που θα ακολουθήσουν θα σημαδέψουν βαθιά τα μέλη της οικογένειας. Τα λάθη του παρελθόντος θα ορίσουν το μέλλον τους και θα ελπίζουν πως ο χρόνος, που θα κυλήσει, θα κλείσει τις ανοιχτές πληγές τους …

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ζεϊνέπ Γκιουνάι Ταν
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ερκάν Πετεκαγιά, Αϊτσά Μπινγκόλ, Βίλμα Έλες, Γιλντίζ Τσαγκρί Ατικσόι, Φαρά Ζεϊνέπ Αμπντουλάχ, Αράς Μπουλούτ Ινεμλί, Μεράλ Τσετίνκαγια, Εμίρ Μπερκέ Ζιντσιντί

Read More

And More