Πότε επιστρέφουν στους δέκτες μας οι καθημερινές σειρές του Mega;

Η αλήθεια είναι, πως αρχικά ήταν μία απλή ,καθημερινή συνήθεια… Γρήγορα ,όμως, και τα “Μυστικά της Εδέμ” και η “Ζωή της άλλης” , κατάφεραν να γίνουν …λατρεία, κατάφεραν να γίνουν …μανία !

Ναι, το Mega έχει βρει τον μαγικό εκείνο τρόπο και τα τελεταία χρόνια με τις απογευματινές τηλεοπτικές επιλογές που κάνει, ξέρει πως να δημιουργεί με τους τηλεθεατές του όχι μία απλή σχέση, αλλά μία …εθιστική σχέση !

Και επειδή και η “Εδέμ” και η “Ζωή” είναι …εθισμός και επειδή όλοι αναρωτιέστε για το πότε ακριβώς έχει κλειστεί το νέο ραντεβού μας μαζί τους και με τα ολοκαίνουγρια επεισόδια που γυρίζονται όλο το καλοκαίρι, να σας πω, πως η μεγάλη πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου !

Αρχικά είχε γίνει μία σκέψη στο Mega , η “Ζωή” απο την στιγμή που φέτος μετακομίζει στο prime-time του καναλιού και θα παίζεται κάθε βράδυ στις 9.00 ,να ξεκινούσε Οκτώβρη, – όπως ξεκινάει παραδοσιακά κάθε χρόνο η προβολή της βραδινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού – , και όχι Σεπτέμβρη που επίσης παραδοσιακά ξεκινούν όλα τα καθημερινά.

Τελικά ,όμως, αποφασίστηκε για να μην …πεθάνουν οι φανς απο την αγωνία, τα δύο καθημερινά του σταθμού να κάνουν ταυτοχρόνως πρεμιέρα, κανονικά, τον ερχόμενο μήνα.

Εννοείται φυσικά, πως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα έχει προηγηθεί της πρεμιέρας της “Εδέμ” ,η προβολή της καθιερωμένης σπέσιαλ τηλεταινίας της, διάρκειας παρακαλώ περίπου δύο ωρών ,για να πάρουμε μία γερή δόση απο την παρέα της Φεγγαρόπετρας !

Read More

And More