Η Ρούλα επιστρέφει στο Mega!

Τελικά οι παλιές αγάπες πάνε στον… Παράδεισο. Ετσι, έφτασε ,λοιπόν, και πάλι η στιγμή για να επιστρέψει η Ρούλα Κορομηλά στο Mega. Η Ρούλα επιστρέφει στο Mega και επιστρέφει μετά Βαίων και κλάδων!

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε το Megaλο “ναι” και αποφάσισε και πάλι να ανοίξει την πόρτα του καναλιού στο οποίο έζησε για πολλά για πάρα πολλά χρόνια μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της.

Πιο συγκεκριμένα; Την Δευτέρα το πρωί η Ρούλα θα βρίσκεται στο Mega, μιας και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρόσκληση του πολύ καλού της φίλου Πέτρου Κωστόπουλο. Ο Πέτρος σε αυτό το νέο και αναμφισβήτητα αμήχανο και δύσκολο τηλεοπτικό βήμα που ετοιμάζεται να κάνει, θέλησε να έχει στο πλευρό του την Ρούλα.

Την γυναίκα που εκτός από κολλητή του, είναι εκείνη που ξεκίνησε να γράφει πρώτη την ιστορία των πρωινάδικων στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα; Με τα πιο λαμπερά γράμματα.

Η Ρούλα μαζί με τον Πέτρο, την Τζένη Μπαλατσινού και όλη την υπόλοιπη παρέα την Δευτέρα θα μας κεράσουν το… “Πρωινό Tous” και η αλήθεια είναι πως αυτή την συνάντηση κανείς δεν θα πρέπει να χάσει, μιας και η Ρούλα έχει να πει και να κάνει πολλά !!!

Read More

And More