Στήνεται στον ΑΝΤ1 το “The Voice”. Το ραντεβού του Γ. Λάτσιου με τα λαμπερά ονόματα της κριτικής επιτροπής…

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το στήσιμο του “The Voice” στον ΑΝΤ1, μιας και τώρα που το “Dancing” σήκωσε αυλαία και σιγά-σιγά όλα τα προγράμματα του σταθμού έχουν κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας, οι Αντεννικοί φρόντισαν να ανάψουν για τα καλά τις μηχανές στο ολοκαίνουργιο μουσικό τάλεντ – σόου που αποφάσισαν να φιλοξενήσουν στο φετινό πρόγραμμά τους.

Ετσι, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, πριν από λίγες ημέρες ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, συναντήθηκε με τα επικρατέστερα κι άκρως λαμπερά πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στο να πουν το μεγάλο “ναι” και να δώσουν τα χέρια, σε ότι έχει να κάνει φυσικά με την στελέχωση της κριτικής επιτροπής.

Με άλλα λόγια, τόσο η Αννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, όσο και ο Νίκος Καρβέλας είχαν μία συνάντηση και κλεισμένων των θυρών, προκειμένου να δουν τελικά για το εαν θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα στελεχώσουν το νέο και ήδη πολυσυζητημένο πρότζεκτ του καναλιού.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν, η συνάντηση αυτή έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και πιθανότατα η τελική σύνθεση της κριτικής επιτροπής του σόου όντως να αποτελείται από τους : Αννα Βίσση, Νίκο Καρβέλα και Αντώνη Ρέμο.

Κατά τα άλλα, τον Νοέμβριο έχουν προγραμματιστεί να βγουν στον αέρα από τον ΑΝΤ1 οι οντισιόν και από τον Γενάρη και μετά να ανοίξει και η αυλαία των live. Οσο για το τι γίνεται με την θέση του παρουσιαστή; Εκεί φαίνεται πως έχει “κλειδώσει” πια το όνομα του Γιώργου Λιάγκα.

Read More

And More