Ο Λοΐζος Ξενόπουλος είναι ο διάδοχος του Πέτρου Μπούτου στο Mega;

Ο Πέτρος Μπούτος φεύγει, ο Λοίζος Ξενόπουλος έρχεται; Οπως είναι φυσικό, μετά την παραίτηση του Πέτρου Μπούτου, ραγδαίες είναι σήμερα οι εξελίξεις στο Mega, μιας και όπως και να το κάνουμε, η διεύθυνση ψυχαγωγικού προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού, αλλάζει σελίδα.

Για μία και πλέον δεκαετία, ο Πέτρος Μπούτος έγραψε την δική του άκρως σημαντική πορεία στο Mega, όπου στα χρυσά χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης μας πρόσφερε δεκάδες χρυσές επιτυχίες και τώρα; Τώρα αυτός ο κύκλος έκλεισε και η ψυχαγωγία του Μεγάλου Καναλιού περνά σε άλλα χέρια.

Σε χέρια ,όμως, που γνωρίζουν πολύ καλά το τι πάει να πει… ψυχαγωγία Mega. Σε χέρια που γνωρίζουν άριστα το… DNA του συγκεκριμένου μαγαζιού και της ψυχαγωγίας του, μιας και το υπηρετούν χρόνια με απόλυτη επιτυχία. Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τον Λοίζο Ξενόπουλο, για τον υπεύθυνο ελληνικού προγράμματος του καναλιού και δεξί, πολύτιμο χέρι του Πέτρου Μπούτου, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει χρέη γενικού διευθυντή προγράμματος. Αλλωστε, από χθες είχε γίνει γνωστό πως οι Megaλικοί θα θελήσουν να προχωρήσουν σε μία εσωτερική λύση – μεταγραφή, μιας και ήθελαν γι ΄αυτό το πόστο έναν άνθρωπο που να είναι πρώτον εμπιστοσύνης και δεύτερον να γνωρίζει το κανάλι 100%.

“Οντως, το όνομα του Λοίζου Ξενόπουλου είναι αυτή την στιγμή το επικρατέστερο για την θέση του γενικού διευθυντή προγράμματος του καναλιού. Ο Λοίζος είναι ένας άνθρωπος την ικανότητα του οποίου όλοι γνωρίζουν καλά κι εκείνος με την σειρά του γνωρίζει πολύ καλά την ταυτότητα της ψυχαγωγίας του Mega”, λέει υψηλά ιστάμενο στέλεχος του Mega στο “TLIFE” και σπεύδει να συμπληρώσει :

“Ακόμα φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει και δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Οι οριστικές αποφάσεις της διοίκησης αναμένονται πιθανότατα την Δευτέρα, όπου και πολύ πιθανό να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση”.

Read More

And More