“Είναι ακόμα Δευτέρα”! Τα γυρίσματα της ολοκαίνουργιας σειράς του Mega ξεκίνησαν…

Φώτα, κάμερα, τρία, δύο, ένα, πάμε… Τα γυρίσματα της ολοκαίνουργιας σειράς του Mega , “Εϊναι ακόμα Δευτέρα”, επιτέλους ξεκίνησαν. Το πρώτο “πάμε” του σκηνοθέτη ακούστηκε συγκεκριμένα για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή και όπως ίσως φαντάζεστε όλοι οι συντελεστές της σειράς του Λευτέρη Παπαπέτρου είναι κατενθουσιασμένοι.

Το… ποδαρικό στο γύρισμα έγινε δε από το Καπανδρίτι, από μία υπέροχη μονοκατοικία, στην οποία απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, αυτή την σεζόν θα… ξεχειμωνιάσουν τόσο η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όσο και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί και τεχνικοί της σειράς.

Η σειρά όπως σας έχω ξανά γράψει είναι μία καθαρόαιμη κωμωδία για όλη την οικογένεια, η οποία αν βγει στον αέρα ακριβώς έτσι όπως μας την περιγράφουν οι υπεύθυνοι του Mega, θα είναι μία σειρά… ματιά και συγχώριο!

Κατά τα άλλα; Εκτός από την Βίκυ, τον Γιάννη και τον Τάσο Χαλκιά που θα βρίσκονται στους κεντρικούς ρόλους, να ξέρετε πως από τους δέκτες μας θα περάσουν και πολλά νέα πρόσωπα, μιας πολλά είναι τα fresh πρόσωπα που διάλεξε η παραγωγή για να πλαισιώσει τους κεντρικούς ρόλους.

Οσο για τον τίτλο της; Οπως επίσης σας έχω ξανά γράψει είναι προσωρινός, μιας και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί για το πως ακριβώς θα… βαπτισθεί. Οσο για τις φήμες που ήθελαν τον οριστικό τίτλο να είναι “Κάτω Παρτάλι”, – δηλαδή η σειρά να έχει τον τίτλο του χωριού στο οποίο υποτίθεται πως διαδραματίζεται – , επίσης δεν ισχύουν, μιας και από το Μεγάλο Κανάλι ισχυρίζονται πως ακόμα δεν έχουν καταλήξει πουθενά σε ότι έχει να κάνει με το όνομα της σειράς.

Read More

And More