Στην τελική ευθεία η βραδιά του εγχώριου τελικού για την φετινή Eurovision! Ποια είναι τα ονόματα-έκπληξη, πότε θ ΄ακούσουμε τα τραγούδια;

Τρέχουν όλοι τρέχουν αυτές τις ημέρες τόσο στην Δημόσια Τηλεόραση, όσο και στο MAD, προκειμένου τα πάντα να είναι έτοιμα μέχρι την βραδιά της 11ης Μαρτίου. Ναι, 11 Μαρτίου είναι τελικά η ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο εγχώριος, τελικός της Eurovision 2014, όπως άλλωστε σας είχα γράψει και πριν από λίγες ημέρες.

Ετσι σε ακριβώς οκτώ ημέρες από σήμερα οι Κώστας Μαρτάκης, Freaky Fortune feat και RiskyKidd, Mark Angelo feat και Josephine και η Κρυσταλλία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ή μάλλον τα… μικρόφωνά τους on stage, διεκδικώντας την ψήφο της προτίμησής μας και της εμπιστοσύνης μας, για να φύγει ο καλύτερος για Κοπεγχάγη!

Ο ελληνικός τελικός, για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 59ο Διαγωνισμό της Eurovision, θα λάβει χώρα στο Acro Music Hall και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΔΤ, ενώ η επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών και των συντελεστών τους, θα γίνει αύριο Τετάρτη 5 Μαρτίου.

Και επειδή τελικός χωρίς εκπλήξεις δεν γίνεται, οι υπεύθυνοι με αφορμή τα 40 χρόνια συμμετοχής μας στον διαγωνισμό έχουν προσπαθήσει να μας παρουσιάσουν φέτος ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν, έχοντας καλεσμένους πολλούς καλλιτέχνες που κατά καιρούς μας εκπροσώπησαν στο εξωτερικό και τα τραγούδια τους έγραψαν την δική τους eurovisionική ιστορία!

Απ ΄ότι ,λοιπόν, έχει ακουστεί μέχρι τώρα, στην βραδιά της 11ης Μαρτίου θα δούμε τους Καλομοίρα, η τετράδα του θρυλικού πια “Μαθήματος Σολφέζ”, Μπέσσυ Αργυράκη, Πασχάλης, Μαριάννα Τόλη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, όπως επίσης και η Ελπίδα με το “Σωκράτη εσύ super star”, αλλά και η Καίτη Γαρμπή, με το “Ελλάδα χώρα του φωτός”.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, μιας και το “ναι” στην φετινή Eurovision είπαν και οι super “Vegas”, αλλά και οι τόσο αγαπημένες “Melisses”! Και εννοείται πως από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι “Koza Mostra” και ο Αγάθωνας!

Read More

And More