“YFSF”: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα. Την Κυριακή θ΄ ανοίξει η αυλαία!

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία του “Your Face Sounds Familiar” στον ΑΝΤ1,μιας και ο χρόνος μέχρι την πρεμιέρα έχει αρχίσει πλέον να μετρά αντίστροφα! Μάλιστα, πριν από λίγο μας έστειλε το κανάλι ακόμα μία επίσημη ανακοίνωση, μέσα από την οποία μας γνωστοποιεί ουσιαστικά πως το σόου θα τραβήξει αυλαία την Κυριακή το βράδυ 9 Μαρτίου στις 9.00 !

Στο τιμόνι της παρουσίασης εννοείται πως βρίσκεται η Μαρία Μπεκατώρου, την κριτική επιτροπή στελεχώνουν οι Αλέξανδρος Ρήγας, Τάκης Ζαχαράτος, Μπέσσυ Μάλφα και Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ όπως σας έχουμε ξανά πει πολλάκις οι συμμετέχοντες είναι οι εξής : Βανέσα Αδαμοπούλου, Σοφία Βόσσου, Κώστας Δόξας, Ελευθερία Ελευθερίου, Λευτέρης Ελευθερίου, Παντελής Καναράκης, Σοφία Κουρτίδου, Μπέττυ Μαγγίρα, Άρης Πλασκασοβίτης, Γιάννης Σαββιδάκης

Η ανακοίνωση του καναλιού…
“…Το τηλεοπτικό show που κέρδισε τις εντυπώσεις και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις!
Το «Your Face Sounds Familiar» από την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 21:15 και κάθε Κυριακή την ίδια ώρα, θα μας εισάγει και πάλι στον ανατρεπτικό, μαγικό κόσμο του, παρουσιάζοντας τους θρύλους της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής σκηνής… όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!
Το show αποτελείται από 13 Live, στα οποία οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά κι έναν διαφορετικό super star. Στο τέλος του κάθε Live o παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέτει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, σ’ έναν κοινωφελή οργανισμό της επιλογής του.
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Στην κριτική επιτροπή εκτός από τον Αλέξανδρο Ρήγα, την Μπέσσυ Μάλφα και την Κατερίνα Γκαγκάκη -που συναντήσαμε στον ρόλο του κριτή και στον πρώτο κύκλο- ένα νέο μέλος, προστίθεται για να δώσει το δικό του στίγμα: ο ταλαντούχος performer Τάκης Ζαχαράτος. Η κριτική επιτροπή όπως πάντα θα σχολιάζει και θα αξιολογεί σε κάθε Live τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων…”

Read More

And More