Απίστευτο κι όμως τηλεοπτικό! Η Ρούλα επιστρέφει στο Mega με το “Just”, παρά το αρχικό Megaλο της “όχι”!

Αβυσσος τελικά η ψυχή των τηλε-ανθρώπων! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αποφασίσουν να ανατρέψουν τα πάντα και να κάνουν την μεγάλη έκπληξη! Ναι, μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα μέσα σε μία στιγμή, ακόμα κι αν η κίνησή τους αυτή τους φέρει αντιμέτωπους με όσα οι ίδιοι δήλωναν στο πρόσφατο παρελθόν και οι δηλώσεις τους αυτές είναι εντελώς αντίθετες με τις μετέπειτα πράξεις τους.

Και γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Γιατί σήμερα έχει προκληθεί ιδιαίτερος ντόρος με την είδηση που κάνει τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων και του Internet και θέλει την Ρούλα Κορομηλά να είναι το πρόσωπο-μυστήριο στην επιτροπή του “Just the two of us”.

Βλέπετε οι Megaλικοί θέλησαν μέχρι την Τετάρτη το βράδυ να κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό την Megaλη επιστροφή της Ρούλας, αλλά έλα που τίποτε δεν μένει κρυφό κάτω από τον τηλεοπτικό ήλιο;

Ετσι, η εθνική μας Ρούλα επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις και μετά από πολλά, πάρα πολλά χρόνια και πάλι στο Mega, μιας και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος άλλαξε γνώμη και παρά το αρχικό Megaλο της “όχι” τελικά πείσθηκε και θα είναι η μία εκ των κριτών του “Just”.

Μάλιστα, δεν ξέρω αν θυμάστε και την χαρακτηριστική της ατάκα , “εγώ είμαι παρουσιάστρια και όχι κριτής”, την οποία είχε δηλώσει πριν από ένα περίπου μήνα και όταν είχε σκάσει σαν βόμβα η είδηση πως οι Megaλικοί την πολιορκούν στενά.

Anyway, όπως και να ΄χει το πράγμα προσωπικά χαίρομαι που η Ρούλα επιστρέφει, γιατί η αλήθεια είναι πως αν εξαιρέσει κανείς την υπέρλαμπρη Ζέτα, σαφέστατα από αυτή την δεύτερη τηλεοπτική έκδοση του “Just” έλειπε και η λάμψη, αλλά και το glam, δύο στοιχεία που σαφέστατα διαθέτει η Ρούλα ως tv-persona!

Χώρια που ο ντόρος που προκαλείται από την τηλεοπτική επιστροφή της, αυτή την στιγμή είναι το Megaλο της δώρο στους ανθρώπους του Mega, που αναμφισβήτητα κατάφεραν με την επιλογή της Ρούλας να στρέψουν επάνω στο “Just” όλα τα φώτα και το κυριότερο; Ολα τα βλέμματα στην πρεμιέρα της Τετάρτης…

Γιατί προσωπικά αν δεν ήταν το καταραμένο το μεροκάματο, δεν θα τρελαινόμουν κιόλας την Τετάρτη να δω ένα σόου στο οποίο κατά 99,0% δεν γνωρίζω καν τους συμμετέχοντες!

Read More

And More