“Just the two of us”! Σου μαρτυράμε τα πάντα σε σχέση με την αποψινή πρεμιέρα…

Αφού το “Just the two of us” πέρασε δια πυρός και σιδήρου και δύο και πλέον μήνες θύμιζε περισσότερο το… γεφύρι της Άρτας μιας και εκεί στο Mega ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν και αφού η πρεμιέρα του καθυστέρησε μία ολόκληρη εβδομάδα, επιτέλους έφτασε η στιγμή για να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας.

Με άλλα λόγια; Ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα μέχρι την αποψινή πρεμιέρα, με τους Megaλικούς να υπόσχονται πως θα μας προσφέρουν ακόμα μία λαμπερή πρεμιέρα. Ετσι, όπως καταλαβαίνετε οι πάντες βρίσκονται επί ποδός προκειμένου ως τις 9.00 όλα να είναι φροντισμένα στην εντάλεια. Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Οι πρόβες βέβαια καλά κρατούν. Ξεκίνησαν την Δευτέρα το πρωί και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς μέχρι και σήμερα. Χθες δε έκανε για πρώτη φορά την πρόβα της και η κριτική επιτροπή, στην σύνθεση της οποίας κατέληξε το Μεγάλο Κανάλι πραγματικά στην εκπνοή του χρόνου.

Στις καρέκλες ,λοιπόν, της επιτροπής θα δούμε τον Γιώργο Θεοφάνους, τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη και φυσικά και την Ρούλα Κορομηλά, το όνομα της οποίας αποτέλεσαι και την μεγάλη έκπληξη των ημερών.

Βλέπετε οι Megaλικοί θέλησαν μέχρι την Τετάρτη το βράδυ να κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό την Megaλη επιστροφή της Ρούλας, αλλά έλα που τίποτε δεν μένει κρυφό κάτω από τον τηλεοπτικό ήλιο;

Ετσι, η εθνική μας Ρούλα επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις και μετά από πολλά, πάρα πολλά χρόνια και πάλι στο Mega, μιας και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος άλλαξε γνώμη και παρά το αρχικό Megaλο της “όχι” τελικά πείσθηκε και θα είναι η μία εκ των κριτών του “Just”.

Μάλιστα, δεν ξέρω αν θυμάστε και την χαρακτηριστική της ατάκα , “εγώ είμαι παρουσιάστρια και όχι κριτής”, την οποία είχε δηλώσει πριν από ένα περίπου μήνα και όταν είχε σκάσει σαν βόμβα η είδηση πως οι Megaλικοί την πολιορκούν στενά.

Anyway, όπως και να ΄χει το πράγμα προσωπικά χαίρομαι που η Ρούλα επιστρέφει, γιατί η αλήθεια είναι πως αν εξαιρέσει κανείς την υπέρλαμπρη Ζέτα, σαφέστατα από αυτή την δεύτερη τηλεοπτική έκδοση του “Just” έλειπε και η λάμψη, αλλά και το glam, δύο στοιχεία που σαφέστατα διαθέτει η Ρούλα ως tv-persona!

Χώρια που ο ντόρος που προκαλείται από την τηλεοπτική επιστροφή της, αυτή την στιγμή είναι το Megaλο της δώρο στους ανθρώπους του Mega, που αναμφισβήτητα κατάφεραν με την επιλογή της Ρούλας να στρέψουν επάνω στο “Just” όλα τα φώτα και το κυριότερο; Ολα τα βλέμματα στην αποψινή πρεμιέρα…

Φυσικά απόψε τα βλέμματα είναι στραμμένα και στην Ζέτα Μακρυπούλια που ως γνωστόν έχει αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης του σόου. Η κάθε της εμφάνιση στους τρεις πρώτους κύκλους του Dancing with the stars αποτελούσε θέμα συζήτησης αλλά και σχολιασμού όλη την επόμενη εβδομάδα. Η Ζέτα ,λοιπόν, δεν σκοπεύει να αφήσει σε καμία περίπτωση την αποψινή εμφάνισή της στην τύχη και έτσι προετοιμάζεται πυρετωδώς για το σημερινό ντεμπούτο της στο μουσικό talent show του καναλιού της οδού Μεσογείων.

H ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει μεγάλη αγωνία καθώς θέλει όλα να είναι στην εντέλεια στην πρώτη της εμφάνιση μέσα από την συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού. Η Ζέτα εδώ και χρόνια έχει πιστούς συνεργάτες μιας και πιστεύει πολύ στην φιλοσοφία του «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις».

Έτσι και φέτος θα εμπιστευτεί την εμφάνισή της στον make up artist Γιάννη Μαρκετάκη και στον στυλίστα Γιώργο Σεγρεδάκη. Μέχρι και αυτή τη στιγμή παρέμενε ανοιχτή η συνεργασία της με τον κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση. Φυσικά και οι δύο πλευρές θέλουν πολύ να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το επαγγελματικό πρόγραμμα του γνωστού κομμωτή το οποίο φέτος είναι πολύ φορτωμένο.

Σε περίπτωση που ο Βασίλης δεν μπορέσει να συνεργαστεί με την Ζέτα ο Γιάννης Μαρκετάκης θα αναλάβει και την φροντίδα της ξανθιάς κόμης της. Πως όμως θα δούμε την Ζέτα το βράδυ; Αν και το επιτελείο δεν αποκαλύπτει το παραμικρό για την λαμπερή εμφάνιση της παρουσιάστριας, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE στα χέρια του Γιώργο Σεγρεδάκη βρίσκονται ήδη τρία ιδιαίτερα βραδινά φορέματα εκ των οποίων το ένα είναι από τον οίκο Konstantinos Melis by Laskos και ένα ακόμη, βραδινή δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Το ρούχο της σχεδιάστριας, ένα εντυπωσιακό φόρεμα κεντημένο με κρύσταλλα είναι μέχρι στιγμής η επικρατέστερη επιλογή. Άλλωστε ρούχο της Σήλιας Κριθαριώτη είχε επιλέξει η Ζέτα και στην πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Dancing with the stars. Όποιο ρούχο και αν τελικά επιλεγεί θα συνδυαστεί με κοσμήματα από γνωστό κατάστημα της οδού Βουκουρεστίου.

Φυσικά σε ότι έχει να κάνει με τα κομμάτια της παρουσίασης και της συμπαρουσίασης του σόου, σε αυτά συγκαταλέγεται και το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος ανέλαβε τελικά την παρουσίαση των backstage!

Βέβαια από αυτό το κομμάτι δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στα ζευγάρια του σόου, τα οποία και πήραν την μεγάλη απόφαση αυτή την σεζόν να πουν κι ένα και δύο και τρία τραγούδια! Ετσι στους δέκτες μας και με το μικρόφωνο ανά χείρας θα δούμε τους :

-Ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης με την Ελισάβετ Σπανού
-Ο ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης, ο «Μανόλης» από το «Κάτω Παρτάλι» θα είναι ντουέτο με την Courtney Parker
-Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά με τον Νικόλα Καραγκιαούρη

-Η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, που την βλέπουμε στο «Πρωινό Mou», θα τραγουδά με τον Χάρη Βαρθακούρη.
-Η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή, η «Σάννυ» από τα «Κλεμμένα όνειρα» του MEGA, είναι με τον Γιώργο Παπαδόπουλο.
-Η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη με τον Γιώργο Γιαννιά.

-Ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς που πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA «Μοντέρνα οικογένεια» θα διαγωνίζεται παρέα με την Αντιγόνη Ψυχράμη.
-Το μοντέλο Γιώργος Παράσχος με την Κατερίνα Στανίση
-Η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη με τον Στέλιο Διονυσίου

-Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά με τον Γιώργο Παπαδημητράκη, τον τραγουδιστή από τα «Κόκκινα χαλιά»
-Ο χορευτής και ηθοποιός Ιβάν Σβιτάιλο με την Έλενα Τσαγκρινού των «Otherview»
-Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας Μάρκος Σεφερλής με τη Στέλλα Καλλή.

Read More

And More