Τι έδειξε το …ραβασάκι της AGB για τις χθεσινές πρεμιέρες !

Πάντα μετά την πρεμιέρα μίας εκπομπής , το επόμενο πράγμα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δεις είναι, το πως τα πήγε αυτή η εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης… Κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου ; Κατάφερε να προσελκύσει και τους παλιούς ,αλλά και νέους … “πελάτες” ; Κατάφερε να κάνει την AGB να της χαμογελάσει ή μήπως από την πρεμιέρα ακόμα δεν …έπιασε την βάση ;

Ετσι, λοιπόν, έχουμε και λέμε… Σαφέστατα θριαμβευτική ήταν η επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτη, αφού η πρεμιέρα της “Πρωινής της Μελέτης” ,κατάφερε να σημειώσει μία άκρως εντυπωσιακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης ,αγγίζοντας κατά μέσο όρο στα νεανικά κοινά απο 15-44 ετών το 23,6% και στο σύνολο το 12,6%.

Την ίδια ώρα το “Πάνω στην ώρα” του Alpha σε σύγκριση με την “Μελέτη” σημείωσε εντελώς χλιαρές επιδόδεις φτάνοντας στα νεανικά το 6,7% και σε μέσο όρο 5,5% .

Οσο αφορά στην μεσημεριανή ζώνη τώρα, η …μετωπική σύγκρουση των μεσημεριανάδικων παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί ; Γιατί αν κρίνουμε τις επιδόσεις των εκπομπών σύμφωνα με τον γενικό μέσο όρο τηλεθέασης που σημείωσαν ,η Χριστίνα Λαμπίρη και το “Super Star” της βγαίνει νικήτρια με 13,5% ,ενώ αν κρίνουμε τον νικητή σύμφωνα με τις επιδόσεις του στα νεανικά κοινά, εκεί η Κατερίνα Καραβάτου και το “Κους-Κους” της κόβουν πρώτοι το νήμα με 16,1% !

Αποτέλεσμα ; Το “Super Star” σημείωσε 13,5% στο σύνολο και 14,1% στα νεανικά, το “Κους-Κους” 11,9% στο σύνολο και 16,1% στα νεανικά, ενώ το “Μπλα-Μπλα” της Σταματίνας Τσιμτσιλή έκανε στο σύνολο 12,9% και 9,9% στα νεανικά.

Απρόσμενα καλά τα πήγε λίγο αργότερα και το “Δέστε τους” το οποίο η αλήθεια είναι πως έπαιζε σχεδόν …μόνο του. Ο Νίκος Μουτσινάς ,η Μαρία Ηλιάκη και το λοιπό παρεάκι έφτασαν στα νεανικά κοινά το 16,6% και στον μέσο όρο το 12,0%, ενώ την ίδια ώρα το “Κισμέτ” του ΑΝΤ1, σαφώς και τα πήγε καλύτερα απο το “Δέστε τους” ,με αποτέλεσμα να κερδίσει την πρώτη απογευματινή μάχη τηλεθέασης κάνοντας σε μέσο όρο 22,0% και στα νεανικά κοινά 16,8% !

Τέλος στην απογευματινή μάχη της τηλεθέασης δεν τα πήγε άσχημα και το “Οσο υπάρχουν άνθρωποι” (τις προηγούμενες μέρες χωρίς τον ανταγωνισμό τα είχε πάει χειρότερα…) το οποίο άγγιξε σε μέσο όρο το 14,6% και στα νεανικά το 10,2% !

Read More

And More