Τα πρώτα λόγια της Τατιάνας στο Star !

Με το πιο αστραφτερό της χαμόγελο και με την συγκίνησή της να είναι εμφανής , η Τατιάνα Στεφανίδου καλησπέρισε πριν απο λίγα λεπτά τους τηλεθεατές για πρώτη φορά μέσα απο την συχνότητα του Star !

Η Τατιάνα έκανε την εμφάνισή της στο πλατό με ένα απίστευτο σμαραγδί φόρεμα και αφού πρώτα άνοιξε ο τοίχος που έχει πάνω του σαν …σήμα το “Τ”, δηλαδή, το αρχικό γράμμα απο το όνομά της . Το σκηνικό η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι ήταν όντως εντυπωσιακό, πρέπει να πούμε πως θυμίζει αρκετά το σκηνικό του “Αξίζει να το δεις” ,αφού η δαιμόνια Τατιάνα ήθελε ο κόσμος να αισθάνεται οικεία και γνώριμα με την εικόνα που θα έβλεπε σήμερα στην τηλεόρασή του.

Οσο για το πως καλωσόρισε η Τατιάνα τον κόσμο ; Ποια ήταν τα πρώτα της λόγια ;

“… “Αξίζει να το ζεις” ,αυτός είναι ο τίτλος της νέας μας εκπομπής… Και γιατί “Αξίζει να το ζεις” ; Γιατί αξίζει να ζει κανείς την κάθε στιγμή της ζωής ,με τις καλές και με τις κακές της στιγμές. Η ζωή είναι σαν θάλασσα. Δεν ξέρει ποτέ κανείς πότε θα έρθει το …μπουρίνι !

Κι αυτό ακριβώς ζήσαμε εμείς το καλοκαίρι. Αλλού μας αφήσατε στα τέλη του Ιούνη και αλλού μας βρίσκεται τώρα τον Σεπτέμβρη. Ενδοιάμεσα περάσαμε μία μεγάλη φουρτούνα, αλλά τώρα είμαστε καλά. Και είμαστε καλά ,γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε και πάλι αυτό που αγαπάμε και αυτό φυσικά που κι εσείς αγαπήσατε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Και επειδή κάποιοι μπορεί να λείπατε το καλοκαίρι, να σας πω , πως κάποια στιγμή αρχές Ιουλίου μας ανακοινώθηκε΄ότι εγώ και άλλοι 17 συνάδελφοι δεν θα συνεχίζαμε να δουλεύουμε στον ΑΝΤ1 ! Οπως καταλαβαίνετε περάσαμε δύσκολες στιγμές.

Σοκαριστήκαμε, πιεστήκαμε ,κλάψαμε, νιώσαμε απόγνωση, ανασφάλεια… Συναισθήματα που αισθανόμαστε όλοι μας ,όταν μας βρίσκει κάτι αναπάντεχο. Ποτέ ,όμως, δεν χάσαμε την πίστη μας και την ελπίδα μας σε αυτό που αγαπήσαμε. Το ξέραμε ότι θα τα καταφέρναμε να συνεχίσουμε…

Και έτσι φτάσαμε μέχρι σήμερα… Με την πίστη και την στήριξη του Star. Το Star μας έδωσε όλα τα μέσα, μας αγκάλιασε και μας βοήθησε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Πάμε μπροστά ,λοιπόν, και κρατάμε απο το παρελθόν μόνο τις καλές στιγμές. Γιατί οι καλές και δυνατές στιγμές ήταν πολλές . Συνεχίζουμε δυναμικά και αισιόδοξα …”

Read More

And More