Σταματάει την τηλεόραση η Ελενα Ακρίτα;

Το ότι η φετινή χρονιά θα ήταν η τελευταία χρονιά για τα “Μυσικά της Εδέμ” ,ήταν κάτι που είχε γίνει γνωστό από τους σεναριογράφους της σειράς από πέρσι. Η Ελενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης είχαν αποφασίσει πως η σειρά μπορεί να συνεχιστεί στο Mega και για τρίτη χρονιά ,όμως, αμέσως μετά θα έριχνε αυλαία ,αφού και οι δύο προτιμούν να γράφουν ως γνωστόν το τέλος στις δουλειές τους, όταν αυτές ακόμα βρίσκονται ψηλά πολύ ψηλά !

Ομως, αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι τώρα, ήταν το γεγονός πως τα “Μυστικά της Εδέμ” , θα είναι το …κύκνειο άσμα της γνωστής δημοσιογράφου και σεναριογράφου. Ναι, η Ελενα Ακρίτα αποφάσισε να σταματήσει την τηλεόραση, κρατώντας τον ρόλο εκείνο της σεναριογράφου.

Οπως η ίδια έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο FACEBOOK, είναι γεγονός… Την πήρε την μεγάλη απόφαση… Θα σταματήσει να ασχολείται πια με την συγγραφή σεναρίων. Πιστεύει πως αυτός ο κύκλος έκλεισε πια για ‘ κείνη.

Αποτέλεσμα; Οι φήμες που την ήθελαν να ετοιμάζει ήδη την επόμενη τηλεοπτική σειρά της , αυτή την φορά για το prime-time του Mega , αποδεικνύονται …φούμαρα ! Βέβαια, το κεφάλαιο τηλεόραση εννοείται πως δεν κλείνει για την πολυτάλαντη Ελενα.

Μπορεί ,λοιπόν, να μην την ξανά δούμε στους δέκτες μας ως σεναριογράφο, όμως, σίγουρα θα την δούμε ως δημοσιογράφο. Η Ελενα Ακρίτα μας έχει χαρισει στο παρελθόν, μερικές από τις πιο απολαυστικές δημοσιογραφικές εκπομπές , όπως ήταν τα “Φώτα Πορείας” στην κρατική τηλεόραση.

Read More

And More