Ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει στο “T-Life” για την Βάνα Μπάρμπα !

Μετά τα τηλε-παρατράγουδα που σημειώθηκαν το πρωί στην ψυχαγωγική εκπομπή του Mega με την Βάνα Μπάρμπα να αποχωρεί απο το πλατό και να κρεμάει στον αέρα το “Πρωινό Μou”, οι πάντες άρχισαν να ψάχνουν τόσο τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και την Φαίη Σκορδά, προκειμένου να μιλήσουν μαζί τους.

Εμείς , λοιπόν, μέσα απο το “Τ-Life”, καταφέραμε να εντοπίσουμε τον Γιώργο, ο οποίος μας μίλησε για το σημερινό συμβάν !

– Καταρχήν θέλω να μου πεις πως αισθανθήκατε το πρωί, τόσο εσύ όσο και η Φαίη …
– Εννοείται πως αισθανθήκαμε άσχημα… Αυτό που συνέβη δεν ήταν και ότι καλύτερο ούτε για την εκπομπή, ούτε και για μας… Οσο καιρό είμαστε στον αέρα, έχουμε φερθεί στους πάντες με ευγένεια και όλοι μας έχουν ανταποδώσει αυτή την ευγένεια.

– Η Βάνα Μπάρμπα έγινε έξαλλη απ ΄ότι κατάλαβα, γιατί δεν της έφτανε ο χρόνος που της διαθέσατε για να μιλήσει για τα θεατρικά της σχέδια…
– Είκοσι και εικοσιπέντε λεπτά τηλεοπτικού χρόνου δεν είναι λίγος χρόνος για να παρουσιάσεις τον καλεσμένο σου… Έίναι χρόνος υπέρ αρκετός… Δεν θεωρώ ,λοιπόν, ότι αδικήσαμε κανέναν. Ακόμα και στο Χόλιγουντ οι καλεσμένοι στις εκπομπές μιλούν 10 και 20 λεπτά κι ας είναι και ο …Τομ Χανκς ή ο …Αλ Πατσίνο ! Και αυτό το φέρνω σαν παράδειγμα για να καταλάβουμε όλοι, το πόσο πολύτιμος είναι ο τηλεοπτικός χρόνος.

-Μα έτσι κι αλλιώς γι ΄αυτό τον χρόνο στον αέρα δεν ήταν ενημερωμένη; Εσείς δεν έχετε ποτέ έναν καλεσμένο απο την αρχή μέχρι και το τέλος της εκπομπής…
– Επειδή ούτε εγώ ,ούτε και η Φαίη μιλήσαμε κατ ΄ιδίαν με την Βάνα Μπάρμπα όταν την πήραμε τηλέφωνο για να την καλέσουμε στην εκπομπή, δεν μπορώ να ξέρω ποια ακριβώς ήταν η συννενόηση. Επειδή ,όμως, οι άνθρωποι που κάνουν αυτή την δουλειά, την κάνουν χρόνια και την κάνουν και καλά, ναι θεωρώ πως ήταν ενημερωμένη για τον χρόνο που θα της δίναμε… Τώρα δεν ξέρω αν είχε πρόβλημα με το γεγονός ότι το δικό της κομμάτι έμεινε για να βγει στον αέρα λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής. Εμείς βγάλαμε την κυρία Μπάρμπα στις 12.45 και η εκπομπή μας τελειώνει 1.10 μ.μ.

– Και εκείνη την ώρα τι συνέβη; Ανοιξε η τηλεοπτική γη να σας καταπιεί ;
– Σαφέστατα και υπήρξε αμηχανία, αρχικά ένα αίσθημα ενοχής μήπως κάναμε κάτι λάθος ,αλλά στην συνέχεια διαπιστώσαμε πως δεν κάναμε κανένα λάθος. Αυτή ήταν η συνεννόηση. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε την Βάνα Μπάρμπα. Οταν καλείς έναν άνθρωπο στο σπίτι σου, πόσο μάλλον στην εκπομπή σου, τον καλείς για να τον τιμήσεις και εμείς θέλαμε να τιμήσουμε την ηθοποιό.

Read More

And More