Ξεκίνησε το “Χ” και ο Sakis είναι στα καλύτερά του ! Πως μας φαίνεται όμως και το υπόλοιπο σόου ;

Αναμφισβήτητα εντυπωσιακή και άκρως λαμπερή, ήταν η αποψινή πρεμιέρα του “X-Factor” ! Το άκρως επιτυχημένο ριάλιτι τραγουδιού του ΑΝΤ1 βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας και είμαι κάτι παραπάνω απο σίγουρη πως οι φαν του είδους ,όχι απλώς ευχαριστήθηκαν με το θέαμα που είδαν, αλλά …κόλλησαν και τρελά μαζί του !

Εννοείται πως ο Sakis ήταν εκείνος που ανέλαβε να τραβήξει την αυλαία και η εμφάνισή του ; Εκοβε την ανάσα – όπως σας είπα και νωρίτερα – σε όλους όσους βρίσκονται σε εφηβική ηλικία ,αλλά και όχι μόνο !

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε την εμφάνισή του με τόταλι – μπλακ λουκ, όπως συνηθίζει πάντα στις πρεμιέρες του σόου, ερμήνευσε το “Σατισφάκσιον” , τα πλήθη …παραληρούσαν και έτσι κανονικά και με τον …τηλεοπτικό νόμο ξεκίνησε η κανονική μετάδοση του παιχνιδιού, χωρίς απρόοπτα και εκπλήξεις !

Εννοείται πως στην συνέχεια έκανε την εμφάνισή της με …δόξα και τιμή και η κριτική επιτροπή και αμέσως μετά ακολούθησε σιγά-σιγά και η παρουσίαση των νέων ταλέντων !

Και εγώ αναρωτιέμαι η ταπεινή συντάκτρια, πόσα νέα …ταλέντα άραγε να μπορέσει να αντέξει πια αυτή η τοσοδούλα χώρα και αυτή η τοσοδούλα μουσική αγορά ,η οποία σημειωτέον βρίσκεται και σε φοβερή κρίση ; Θα μου πείτε έχει σημασία; Οχι μωρέ, χαβαλές να γίνεται να περνάει η τηλεοπτική ώρα…

Μόνο που κάποια παιδιά, όντως πιστεύουν στην τηλεοπτική δύναμη ενός σόου…

Μόνο που κάποια παιδιά πιστεύουν πως με αυτό τον τρόπο θα τα καταφέρουν και θα ξεχωρίσουν και οι άνθρωποι της τηλεόρασης ; Ειδικεύονται στο να μοιράζουν απλόχερα …γιαλαντζί όνειρα, γεμάτα χρυσόσκονη που μόλις σβήσουν φώτα, σβήνουν κι αυτά, μέσα στο επόμενο δευτερόλεπτο…

Επίσης πόσα πραγματικά ταλέντα μπορεί να υπάρχουν ακόμα, όταν από το 2000 και μέχρι σήμερα ,έχουμε …μπουχτίσει στο ριάλιτι και δη ,στο μουσικό ριάλιτι… Και αν έχουν δει τα ματάκια μας και αν έχουν ακούσει τα αυτάκια μας… Μην θυμηθώ τις εποχές του … Περικλή, του Νότη ,της Καλομοίρας και των υπολοίπων παιδιών !

Τέλος πάντων, ψιλά γράμματα …Αυτό που μετράει είναι το …άρτος και θέαμα ! Και απο θέαμα; Αλλο τίποτα απόψε το “X-Factor” ! Το φετινό στούντιο του σόου, ήταν κι αυτό απίστευτα εντυπωσιακό και κέρδιζε τις εντυπώσεις . Το παιχνίδι δε με τα φώτα και τα χρώματα, του έδινε ώρες – ώρες μία μαγική εικόνα !

Οσο αφορά στην κριτική επιτροπή …Η κριτική επιτροπή ήταν μία απο τα ίδια… Το μεγάλο της ατού άλλωστε ,είναι αυτό ακριβώς .Μπορεί η εικόνα και η σύνθεση να επαναλαμβάνεται και να μην έχει κάτι φρέσκο να σου προσφέρει , από την άλλη μεριά ,όμως, το ατού τους είναι πως η χημεία τους πια είναι απίστευτη… Ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει, με αποτέλεσμα και ρυθμός να υπάρχει και οι κατάλληλες …κακίες να ακούγονται – οι οποίες πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον – και χιούμορ να υπάρχει και ατάκες να υπάρχουν, απ ΄όλα !

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στον Sakis ! Ο Sakis ήταν απόψε στα καλύτερά του ! Ο δημοφιλής τραγουδιστής επιτέλους τον έχει πάρει τον …αέρα του αέρα του “X-Factor” και είναι πολύ καλός ! Ο Σάκης Ρουβάς ήταν άνετος, χαλαρός, ευδιάθετος και το κυριότερο απ ΄όλα ; Ετοιμόλογος ! Ναι,ναι ετοιμόλογος !

Πραγματικά δεν θα ήθελα να θυμάμαι την πρώτη χρονιά του “X” όπου όλο τον χειμώνα ο Σάκης …ίδρωνε για να τα βγάλει πέρα στο live ! Και απο ετοιμολογία ; Ζούσαμε ένα δράμα ! Κάθε Παρασκευή βράδυ ζούσαμε την εκδίκηση του …εεεεε, του …ααααα κ.τ.λ, κ.τ.λ ,κ.τ.λ !

Τώρα ; Τώρα ο Sakis όχι μόνο έμαθε όλη την …αλφάβητο της live παρουσιάσης ,αλλά έχει πάρει και απίστευτη φόρα και δεν τον σταματάει τίποτα !

Είμαι κάτι παραπάνω απο σίγουρη πως η πρεμιέρα του “Χ” θα έχει σαρώσει στους πίνακες τηλεθέασης !

Δες το video από την έναρξη:

Read More

And More