Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κάνει άνω – κάτω τις … “Κούκλες” !

Φέτος είπε να κρατήσει …αποστάσεις ασφαλείας από την TV ! Παρόλα αυτά, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρόταση – πρόσκληση των ανθρώπων του Mega για να συμμετέχει στην σειρά , “Κούκλες” .

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα εμφανιστεί εκτάκτως στην κοινωνική ερωτική σειρά του Μεγάλου Καναλιού και θα φέρει τα πάνω – κάτω. Η παρουσία του θα διαρκέσει για τρία ή τέσσερα επεισόδια και απ ΄ότι έμαθα, θα υποδυθεί έναν φωτογράφο, ο οποίος θα τα καταφέρει και θα αναστατώσει μία χαρά την ζωή της Μαρίας Ζορμπά !

Οσο για το τι θα δούμε απόψε στις “Κούκλες¨” ;

Και ξαφνικά το ρολόι χτυπά 12 και η άμαξά σου γίνεται ξανά κολοκύθα. Το παιδί σου δε σου μιλάει γιατί σου χρεώνει λάθη άλλων. ‘Η δικά σου που δε θέλεις να τα παραδεχθείς. Είσαι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που δεν έχει σκοπό ποτέ να βρει για σένα λίγο χώρο στη ζωή του. ‘Η εσύ δεν έχεις μάθει να ζητάς; Πολεμάς εκεί που κάποτε αγάπησες. Και ξαφνικά το ρολόι χτυπά ξανά 7. Και πρέπει να σηκωθείς για την επόμενή σου μέρα. Μπορείς; Για να σε δούμε…

Οι “Κούκλες” έχουν αρχίσει να γράφουν την καινούργια σελίδα της ζωής τους. Ανάμεσα στις επιθυμίες τους και την πραγματικότητά τους, μερικές φορές η απόσταση είναι μεγάλη. Φαίνονται όμως αποφασισμένες παρά τις δυσκολίες να τη διανύσουν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Λίνα Σακκά, Δήμητρα Ματσούκα, Ράνια Σχίζα, Μαρία Ζορμπά, Θανάσης Ευθυμιάδης, Αντώνης Καρυστινός, Σωκράτης Αλαφούζος, Κώστας Κάππας, Μπάμπης Χατζηδάκης, Γιάννης Στεφόπουλος, Αστέριος Πελτέκης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Βίκυ Κουμούτσου, Ντόρα Σιμοπούλου, ‘Αρης Τσάπης, Γιάννης Κυρίκος, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Μελίνα Σπετσιέρη, ‘Εφη Κοντα, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Γεωργία Ζώη, Αθηνά Βαλκώνη, Ελευθερία Μπενόβια, Λητώ Λάμα, Ναντίν Ξηντάρα, Χριστίνα Μητροπούλου, Εύα Δήμου.

Read More

And More