H E. Mανωλίδου μένει Mega, μένει ,όμως, και ο Γρηγόρης ;

Δύο μήνες και κάτι έχουν περάσει απο την στιγμή που η σεζόν 2010-2011, τράβηξε αυλαία και έκανε την εμφάνισή της στους δέκτες μας …Δύο μήνες και κάτι έχουν περάσει και απ ΄ότι όλα δείχνουν ; Και αυτή η χρονιά θα είναι μία …Megallisious χρονιά !

Αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που οι άνθρωποι του Mega αποφάσισαν χθες το μεσημέρι να τα πουν ένα χεράκι (με την καλή έννοια πάντα…) με τους δημοσιογράφους. Ναι, η χρονιά από πλευράς τηλεθέασης ,εντυπώσεων και επιτυχίας, έχει ξεκινήσει με το δεξί για το Mega…

Το πρόβλημα ,όμως, είναι, πως το ίδιο δεν ισχύει και για τα …έσοδα του καναλιού. Βλέπετε, η οικονομική κρίση εννοείται πως χτύπησε το κουδούνι και του καναλιού της Μεσογείων, με αποτέλεσμα να έχουν έρθει τα πάνω – κάτω !

Οι Megaλικοί ήταν αφοπλιστικά ειλικρινείς και δεν θέλησαν να κρύψουν τον προβληματισμό τους… Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Πέτρος Μπούτος , “το κανάλι φέτος έχει την δόξα, δεν έχει ,όμως, το χρήμα” και απ ΄ότι δείχνουν τα φαινόμενα, έχει απόλυτο δίκιο.

Σε μία χρονιά που το κανάλι έχει καταφέρει να βγάλει στον αέρα ένα απίστευτο επίπεδο προγράμματος και έχει καταφέρει να κερδίσει και τα νούμερα και της εντυπώσεις, έχει μείωση στα διαφημιστικά του έσοδα σε σχέση με πέρσι κατά …50,0% ,ενώ σε σχέση με πρόπερσι κατά 25,0% ! Τα έσοδα δε του Mega φέτος, είναι στο επίπεδο των εσόδων της χρονιάς του 2002, που ήταν μέχρι τώρα η χειρότερη χρονιά του καναλιού

Μάλιστα, λόγω κρίσης ,η διοίκηση του Mega δεν δίστασε να επικοινωνήσει και με τις αμερικάνικες εταιρίες παραγωγής που συνεργάζεται όσο αφορά στο ξένο πρόγραμμα και να πετύχει μία έκπτωση της τάξεως του 15,0% ,στις συμβάσεις που υπογράψανε.

Και αν με ρωτάτε ποιο είναι το αποτέλεσμα όλων αυτών ; Το αποτέλεσμα είναι, πως αν περιμένατε απο Γενάρη νέες τηλεοπτικές προτάσεις δια χειρός Mega, τσάμπα κάνετε τον κόπο ! Οντως, η κωμική σειρά “Με λένε Βαγγέλη” με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ,όπως επίσης και τα 12 ολοκαίνουργια επεισόδια του “50-50” , ξεκίνησαν να ετοιμάζονται, όμως, είναι κάτι παραπάνω απο αμφίβολο πως θα βγουν στον αέρα.

Επίσης “παγώνει” και το ριάλιτι “YuMan” του Δημήτρη Ουγγαρέζου, το οποίο αν βγει τελικά στον αέρα, θα βγει μόνο μέσω Internet ! Τέλος για του χρόνου προορίζεται και η …baby έκδοση του “Master Chef” ,αλλά και η δεύτερη έκδοση του “Master Chef” !

Οσο για το … “Baby Chef” ,η εκπομπή θα έχει ακριβώς τους ίδιους συντελεστές ,μόνο που οι συμμετέχοντες θα είναι παιδιά απο 8 μέχρι 12 ετών. Μάλιστα, έσπευσαν να μας διευκρινίσουν πως τα παιδιά θα το κάνουν όλο αυτό με την μορφή παιχνιδιού και όχι με την μορφή ριάλιτι του ποιος είναι ο καλύτερος !

Οπως καταλαβαίνετε δε, οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού, φροντίζουν να κρατήσουν στο δυναμικό τους την Ευγενία Μανωλίδου ,η οποία σαφέστατα θα διεκδικηθεί απο Γενάρη και μετά και απο τον ΑΝΤ1, προκειμένου να είναι στο επόμενο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” .

Φυσικά η Ευγενία ίσως μπορέσει να τα κάνει και τα δύο πρότζεκτ και στα δύο κανάλια, από την στιγμή που με το Mega δεν έχει υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά σύμβαση συγκεκριμένου χρόνου ,για όσο διαρκεί το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτό σημαίνει πως μπορεί να κάνε το “Ταλέντο” απο Φλεβάρη στον ΑΝΤ1 και του χρόνου τον Οκτώβρη μία χαρά να ξανά βρίσκεται στο Mega.

Τέλος το Μεγάλο Κανάλι προτίθεται να ανανεώσει και το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Βέβαια, το θέμα είναι το τι προτίθεται να κάνει και ο Γρηγόρης απο την δική του πλευρά. Το συμβόλαιό του με το κανάλι λήγει τον Ιούνιο και ο Πέτρος Μπούτος δήλωσε με σαφήνια πως θα ήθελε να τον κρατήσει στο Mega.

Για να δούμε, τι θα δούμε …

Ετικέτες

Read More

And More