Φεύγει ο Γιώργος Λεβέντης από τον ΑΝΤ1 ! Διαβάστε όλο το παρασκήνιο και την ανακοίνωση του καναλιού…

Η ανακοίνωση βόμβα που περιμέναμε απο το πρωί …έσκασε και όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει μέσα απο τα Media του “T-Life” , η ανακοίνωση τελικά αυτή είχε να κάνει με την παραίτηση του γενικού διευθυντή τηλεόρασης, Γιώργου Λεβέντη.

Ο Γιώργος Λεβέντης αποτελεί ,λοιπόν, παρελθόν για το κανάλι του Αμαρουσίου, αφού αποφάσισε να καταθέσει την παραίτησή του, προκειμένου να δεχτεί μία πρόταση συνεργασίας που είχε απο το εξωτερικό και συγκεκριμένα απο το Λονδίνο και από τον Σάιμον Κόουελ – τον …κύριο τηλεπαιχνίδι όπως τον αποκαλούν πολλοί – προκειμένου να εργαστεί στο πλευρό του και που ξέρετες ; Μπορεί και να συμμετέχει στο “X-Factor” της Αγγλίας !

Επίσης απ ΄ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ,ο Γιώργος Λεβέντης υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσει την συνεργασία του με τον Ομιλο ΑΝΤ1 και με τις δραστηριότητες που αναπτύσσει στο Λονδίνο.

Και ενώ όλοι μιλούν για οικιοθελή αποχώρηση ,υπάρχουν και κάποιοι που εξακολουθούν να ισχυρίζονται πως ο Γιώργος Λεβέντης οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, μετά την δυσαρέσκεια που είχε απο την άφιξη του Αλεξάντερ Χόλαντ στο κανάλι το καλοκαίρι.

Μία άφιξη η οποία του στοίχισε ιδιαίτερα ,αφού πλεον σε αλλα χέρια είχε περάσει το …τιμόνι των αποφάσεων και έβλεπε σιγά-σιγά την δική του θέση να αποδυναμώνεται. Μάλιστα, πολλές φορές είχε εκφράσει τις ενστάσεις του στην διοίκηση του καναλιού και για τις κινήσεις του Αλεξάντερ Χόλαντ, αλλά και για το πως διαμορφώνεται γενικότερα διοικητικά η κατάσταση ,όμως ,αυτές οι ενστάσεις δεν είχαν εισακουστεί και τώρα ; Και τώρα πολλοί λένε, πως αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος που ανάγκασε τον Γιώργο Λεβέντη να καταθέσει παραίτηση.

Ο μάνατζερ θα βρίσκεται στην θέση του μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη, αφού η αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1 θα ισχύσει απο την 1η Γενάρη του 2011 και μετά.

Οσο για το τι γίνεται με το εγχώριο “X-Factor” ; Απ ΄ότι λέγεται, απο την στιγμή που το πρόγραμμα έχει διάρκεια ζωής μέχρι τα τέλη του πρώτου μήνα του νέου χρόνου ,ο Γιώργος Λεβέντης πιθανότατα θα συμμετέχει κανονικά. Αλλωστε η διακοπή της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1, έχει να κάνει κυρίως με τα διοικητικά και όχι με τα τηλεοπτικά του καθήκοντα.

Οσο για το ποιος αναλαμβάνει τώρα την συγκεκριμένη θέση ; Ο Αλεξάντερ Χόλαντ φυσικά !

Σας παρουσιάζουμε το επίσημο δελτίο Τύπου του καναλιού :

“…Μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης θητείας στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 TV, ο Γιώργος Λεβέντης αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, για να αναλάβει καθήκοντα σε μία νέα σημαντική θέση διεθνούς εμβέλειας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Γιώργος ανανέωσε και επανατοποθέτησε με επιτυχία το brand του ΑΝΤ1 TV και συγχρόνως έκανε τις πρώτες απαραίτητες κινήσεις για τη μείωση του λειτουργικού κόστους του καναλιού. Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 θα αναλάβει ο Alexander Holland, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Chief Operating Officer του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.
Ο Γιώργος Λεβέντης δήλωσε:
«Τα τελευταία χρόνια απέκτησα τεράστια γνώση χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ να διευθύνω ένα από τα κορυφαία ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον κ. Μίνω Κυριακού και τον κ. Θοδωρή Κυριακού για την πίστη τους σ’ εμένα.

Έχουμε μια σχέση με πολύ ισχυρή χημεία και όπως συνέβη στο παρελθόν, έτσι και τώρα φεύγω με τις ευχές τους ελπίζοντας ότι θα υπάρχει πάντα μια ανοιχτή πόρτα για μένα. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με μια εξαιρετική ομάδα στελεχών και προσωπικού γεγονός που με έκανε να αγαπήσω ακόμα περισσότερο τη δουλειά μου στον ΑΝΤ1 TV. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες και εκτιμώ την υποστήριξη που μου παρείχαν όλο αυτό το διάστημα».

Ο Θοδωρής Κυριακού, από την πλευρά του είπε:
«Ο Γιώργος έκανε εξαιρετική δουλειά και μαζί με την ομάδα του ενίσχυσαν σημαντικά τον ΑΝΤ1 TV και οδήγησαν το κανάλι σε νέες επιτυχίες. Ο Γιώργος είναι φίλος και πολύτιμος συνεργάτης με τον οποίο έχουμε χτίσει εξαιρετικά επιτυχημένα projects στο παρελθόν. Με βάση τη…νομαδική του φύση έχουμε χτίσει ένα ιδιαίτερα ευέλικτο μοντέλο συνεργασίας. Κάθε φορά που υπάρχει ένα δυναμικό, πρωτοποριακό και πολλά υποσχόμενο project, ο Γιώργος είναι πάντα μαζί μας, όπως στο παρελθόν με τη δημιουργία της Heaven και πρόσφατα με την ανανέωση του ANT1TV.
Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεισφορά του στην εταιρία μας. Αφήνει τον ΑΝΤ1 TV στα ικανότατα χέρια του Alexander Holland, COO του Ομίλου. Εύχομαι στον Γιώργο καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει στο εξωτερικό και είμαι σίγουρος ότι …σε λίγα χρόνια θα μου τηλεφωνήσει για να μου πει ότι θέλει να επιστρέψει στον Όμιλό μας !».
Ο Alexander Holland δήλωσε σχετικά: «Θα μου λείψει ο Γιώργος, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η στενή μας συνεργασία σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις ήταν μια εμπειρία που μας έφερε κοντά. Ο Γιώργος έχει συγκεντρώσει μια κορυφαία ομάδα στελεχών και είμαι σίγουρος ότι ο ΑΝΤ1 TV θα συνεχίσει να σημειώνει όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες. Ανυπομονώ να συνεργαστώ ξανά μαζί του στο μέλλον και του εύχομαι κάθε επιτυχία…»

Read More

And More