Αναψαν τα… αίματα στο “Just” ! Τα υπονοούμενα της Ελένης Φιλίνη περί στημένων αποτελεσμάτων !

Της …κολάσεως έγινε χθες το βράδυ στο “Just the two of us” ,αφού ή οι πλανήτες ήταν …ανάδρομοι ή ο ανταγωνισμός έχει ξεκινήσει να χτυπάει κόκκινα στο σόου του Mega και όταν ο ανταγωνισμός χτυπάει κόκκινα ,τότε είναι που ανάβουν και σε όλους τα …λαμπάκια και οι ευγένειες και τα …υπεράνω του στυλ “εδώ είναι μόνο ένα παιχνίδι και βρισκόμαστε για φιλανθρωπικό σκοπό” ,πάνε περίπατο.

Αυτό δε που σας λέω ; Καρατσεκαρισμένο …Μήπως ξεχάσατε το τι …ξεκατίνιασμα παρακολουθήσαμε πέρσι όλο το χειμώνα κατά την διάρκεια του “Dancing” ; Ετσι, λοιπόν, στα …ένδοξα τηλεοπτικά βήματα του “Dancing” φαίνεται πως έχει αρχίσει να περπατά και το “Just” και οι Megaλικοί ; Τρίβουν τα χέρια τους !

Γιατί όπως συμβαίνει και στην ζωή, έτσι συμβαίνει και στην TV, ο …λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και έτσι ανεβαίνουν και τα νούμερα τηλεθέασης που βεβαίως – βεβαίως είναι και πάντα το ζητούμενο στο μαγικό ,γυάλινο κόσμο της μικρής μας οθόνης.

Ετσι, το κλίμα άρχισε να μυρίζει μπαρούτι, μόλις η Μαριάννα Πολυχρονίδη με τον Ησαία Ματιάμπα ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους και ήρθε η ώρα να κριθούν απο την Αθηναίδα Νέγκα. Οι δύο γυναίκες άρχισαν να κοντράρονται στον αέρα ,με τον Γιώργο Καπουτζίδη στα πρόθυρα του εγκεφαλικού να προσπαθεί να τις ηρεμίσει ,παίζοντας τον ρόλο του πυροσβέστη.

Ανάμεσα στις δύο γυναίκες υπήρξε μεγάλη κόντρα, μετά απο μία χαμηλή βαθμολογία που έδωσε η κριτής στην νεαρή ηθοποιό σε προηγούμενο live ,εκείνη θεώρησε ότι αδικήθηκε έβαλε τα κλάματα στα παρασκήνια ,μετά η κριτής έκανε κάποιες πιο …καυστικές δηλώσεις στον Τύπο για το γεγονός ,με αποτέλεσμα ; Η ηθοποιός να περάσει στην αντεπίθεση και ανάμεσα σε πολλά που είπε σε διάφορες συνεντεύξεις της ,χαρακτήρισε κατά το ήμισυ την κριτική επιτροπή …άσχετη !

Ετσι, η μία ζήτησε στην άλλη τον …λόγο on air και αν δεν μεσολαβούσε ο Γιώργος θα παρακολουθούσαμε …τρικούβερτο καβγά.

Και τα …ωραία δεν σταματάνε εδώ ! Χθες από το σόου αποχώρησε η Ελένη Φιλίννη με τον Κώστα Καραφώτη… Το αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στην ηθοποιό, η οποία την …ξινίλα της δεν κατάφερε καν να κρύψει στον αέρα. Παρόλα αυτά, δεν προχώρησε σε …περίεργες δηλώσεις !

Τι είπε ,όμως, όταν την πλησίασε η κάμερα από το “Πρωινό Mou” στα παρασκήνια και την ρώτησε ο δημοσιογράφος για το αν το περίμενε αυτό το αποτέλεσμα ;

“Εννοείται πως το περίμενα …Μήπως θες να σου πω ποια θα είναι και τα αποτελέσματα του παιχνιδιού μέχρι το τέλος ; Δεν το κάνω γιατί μετά δεν θα είχε κανένα νόημα το παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως πολλοί φίλοι μου ,μου είπαν πως έστειλαν μήνυμα με το κινητό τους και τα μηνύματα αυτά δεν παραδόθηκαν ποτέ.”

Και η ενόχληση της Ελένης Φιλίννη για την αποχώρησή της και η πεποίθησή της πως τα αποτελέσματα είναι στημένα ,φάνηκε περίτρανα και απο την σημερινή της απόφαση να μην επισκεφθεί το πλατό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και να δούμε τον Κώστα Καραφώτη να εμφανίζεται μόνος του , την ώρα που όλα τα ζευγάρια που αποχωρούν ,την επόμενη μέρα είναι …παραδοσιακά καλεσμένα στο “Πρωινό Mou” !

Ε, ρε γλέντια !

Δες το βίντεο:

Read More

And More