Ο επτάλογος του καλού Σεξ

Επτά τα θανάσιμα αμαρτήματα, επτά και οι πύλες της κολάσεως. Επτά και οι εφαρμογές σεξ που θα πρέπει να επαναλαμβάνετε αν δεν θέλετε να βρεθείτε στην… ηρεμία του παραδείσου (αναφορικά με το σεξ, πάντα!)

Αν κάποιος σε ρωτήσει τι τύπο σεξ προτιμάς μην απαντήσεις! Είναι παγίδα! Εσύ εφαρμόζεις όλους τους βασικούς τύπους, που ως άλλα μαθηματικά, θα σου δώσουν τη λύση στο δυσεπίλυτο πρόβλημα: πώς μπορώ να εξασφαλίσω καλό σεξ;

Αυτό που χρειάζεσαι είναι το μείγμα 7 τύπων. Όχι κατ’ ανάγκη όλων μαζί σε μια σεξουαλική “συνεδρία”, αλλά με εναλλαγές. Για να καταλάβεις, αν εσύ στον έρωτα νιώθεις machine, ακατάπαυστη και με ελάχιστη προσπάθεια ανατροφοδότησης των επαναλήψεων, καλό είναι να κατεβάσεις το κλειδί από τη μηχανή και να ακουλουθήσεις λίγο τα βήματα της τρυφερής γατούλας. Και αν η γατούλα δεν κάνει “νιάου” στη συνείδησή σου, δοκίμασε απλά μια άρνηση, βάλε λίγη δυσκολία στον παρτενέρ σου, δώσε μια άλλη γεύση στο ευκολόπευπτο “γλυκό”!

ΤΑ 7 ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΕΞ

Πάρε το χρόνο σου, αγάπη μου!
Μην στραβομουτσουνιάζεις! Ο χρόνος – εκτός από χρήμα- είναι και απόλαυση! Το αισθησιακό σεξ, αυτό δηλαδή στο οποίο θα αφιερώσετε πολλά χάδια και προκαταρτικά, δεν έχει να κάνει με τον τελικό στόχο -άντε, να ολοκληρώνουμε- αλλά με τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσετε εκεί. Κάτι σαν την προσωπική σας Ιθάκη του σεξ. Την επόμενη λοιπόν φορά σκέψου διπλά πριν φωνάξει “τράβα μαλλί… τελειώνουμε!”

Ένα στα γρήγορα!
Σε εντελώς άλλο κλίμα από το χρονοβόρο, αισθησιακό σεξ το γρήγορο, αιφνιδιαστικό σεξ χρειάζεται κι αυτό ενίοτε. Κάτι σαν το σεισμό που σας πιάνει απροετοίμαστους: μπαίνεις μέσα, πετάς τη γόβα στο χαλάκι, λύνεις μαλλί, ανακατέβεις κόμη και βάζεις στόχο το φερμουάρ του παντελονιού του. Ο αιφνιδιασμός αυτός λειτουργεί αφροδισιακά, ισχυρίζονται οι ειδικοί. Οπότε μην αγχώνεστε για την… ανέλκυση του κρυμμένου υποβρυχίου!

Mrs… αυτοϊκανοποίηση
Βάλε το χεράκι εκεί που ξέρεις. Έλα μην ντρέπεσαι! Αρκεί να σου πω ότι ο γυναικείος αυνανισμός είναι πρώτος στη λίστα των αντρικών φαντασιώσεων. Κάθισέ τον απέναντι και ξεκίνα το… τρίψιμο. Θα του έρθει πιο οικονομικά από ένα εισητήριο και ποπ κορν στο σινεμά. Θα εκτιμήσει το γεγονός ότι μοιράστηκες μαζί του μια από τις πλέον προσωπικές σου στιγμές. Και θα μάθει -επιτέλους!- πώς το κάνουν σωστά.

Αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι!
Δεν είναι κακό να αποζητάς το σεξ με το οποίο νιώθεις πιο οικεία! Μπορεί να μην διαθέτει τον ενθουσιασμό ή το πάθος άλλων διαδικασιών στην ερωτική συνεύρεση, αλλά είναι αυτό που ξέρεις και άρα που εμπιστεύεσαι. Σαν τους 120 κατασκευαστές πλυντηρίων: δεν αλλάζουν το απορρυπαντικό του (ούτε εσείς το λιπαντικό σας) με τίποτα.

Ζήτω το ζωικό βασίλειο!
Είδες τελικά πόσο χρήσιμα μπορεί να είναι τα ντοκιμαντέρ για τις τίγρεις; Το ζωώδες, αρχέγονο σεξ, εκείνο δηλαδή που ξυπνάει τους γείτονες και τρομάζει τα κατοικίδια, μπαίνει πανηγυρικά στη λίστα με τα απαραίτητα. Το “στα τέσσερα” είναι η πιο κλασική εκδοχή, αλλά μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να κρεμαστείτε από καμιά οροφή, μιμούμενη το χιμπατζή. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με τις τσιρίδες και δεν είναι απαραίτητο να ματώσετε…

Παραδώσου λοιπόν…
Το ξέρεις, το γνωρίζεις, μην το αμφισβητείς. Είναι ο κυνηγός, ο κατακτητής. Άσε του λίγο χώρο να (του δώσει και να) το καταλάβει. Εσύ από δίπλα, δεν ξέρεις τίποτα. Τσιμουδιά! Μόνο τα ρούχα σου έχεις βγάλει, μόνο κάποιες αθώες αλλά προκλητικές στάσεις έχει πάρει και περιμένεις… να οργανώσει επίθεση, να χυμήξει και να… καρφώσει το σημαιάκι στην κορυφή!

Γυναικεία υπόθεση
Ώρα να πάρεις εσύ τα ηνία -όχι δηλαδή ότι δεν τα είχες. Πλησιάσέ τον με την έμφυτη, θυληκή τσαχνιπιά σου και ψιθύρισε του στο αυτί “θα επιθυμούσα να είμαι επικεφαλής απόψε”. Οδήγησέ τον στο κρεβάτι και δέσ’ τον με φουλάρια στην κεφαλή, άρχισε να κάνεις τα κόλπα σου ενώ εκείνος έχει μηδενικό περιθώριο αντίδρασης. Ξέρω ότι όλη αυτή η διαδικασία σου ταιριάζει, αλλά μη το επαναλαμβάνεις συχνά… δεν μπορεί να είσαι συνέχεια η κυριάρχος του παιχνιδιού!

Της Δήμητρας Βγενοπούλου

Read More

And More