Mr Jukes Christmas Bazaar! Προμηθεύσου τις αγαπημένες σου λιχουδιές και πρόσφερε σε όσους το έχουν ανάγκη

Ο Mr Juke ήρθε για να αλλάξει την εικόνα που έχουμε για τις μαρμελάδες. Αναπάντεχοι συνδυασμοί ή και γνώριμες γεύσεις γίνονται μαρμελάδα και μεταμορφώνουν το πρωινό σου (και όχι μόνο) σε απολαυστική εμπειρία. Ο Mr Juke γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα και δίνει έξτρα χαρά και ευτυχία, ιδιαίτερα σε όσους το έχουν ανάγκη.

/

Το Christmas Bazaar θα ανοίξει τις πόρτες του αυτό το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Mr Juke στο Περιστέρι και θα δώσει την ευκαιρία σε όσους δεν το έχουν καταφέρει ακόμη, να γνωρίσουν τις λιχουδιές του. Διάλεξε ανάμεσα σε elegant βαζάκια με γεύσεις όπως Kinky Strawberry όπου η φράουλα παντρεύεται με ροζ πιπέρι και βαλσάμικο ή carrot cake, γέμισε το καλάθι σου με τα εξαιρετικά προϊόντα του Mr Juke και κάνε ταυτόχρονα την καλή σου πράξη.

//

Βλέπεις τα καθαρά έσοδα του Bazaar θα διατεθούν προκειμένου η ομάδα του Mr Juke να προμηθευτεί τα απαραίτητα υλικά και να μαγειρέψει για όσους το έχουν ανάγκη. Με κάθε αγορά σου λοιπόν, εξασφαλίζεις ένα ακόμη ζεστό πιάτο φαγητό για άπορους και άστεγους συνανθρώπους μας μέσα στις γιορτές.

//

ΠΟΤΕ; Σάββατο 14 Δεκεμβρίου,11πμ -7 μμ.

ΠΟΥ; Χίου 16, Περιστέρι

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στη σελίδα του event στο facebook με ένα “κλικ” εδώ

Read More

And More