Charlize Theron: Ποια είναι τα Fitness μυστικά της; Τι τρώει; Τι γυμναστική κάνει;

“Καθρέφτη, καθρεφτάκη μου, ποια είναι η πιο όμορφη από όλες;” Πόσο εύκολα και αβίαστα μπορεί να απαντήσει ο μαγικός καθρέφτης όταν μιλάμε για την Charlize!! Η πανέμορφη Νοτιοαφρικανή ηθοποιός μεταμορφώνεται σε “κακιοτάτη” μάγισσα στην νέα ταινία “Snow White & The Hunter” και μας υπενθυμίζει πως η ομορφιά είναι κατάκτηση. Από την πασαρέλα στη μεγάλη οθόνη η Charlize Theron παραμένει στα 36 της χρόνια σέξι και αδύνατη. Ποια είναι τα μυστικά της;

“Eίμαι σίγουρη πως υπάρχουν γυναίκες που δεν χρειάστηκε ποτέ να ανησυχήσουν για το τι θα φάνε. Εγώ δεν είμαι μία από αυτές!” αναφέρει η όμορφη βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός!

Η αποτυχημένη προσπάθεια ως μοντέλο
Κι όμως μια γυναίκα με τέτοιες αναλογίες θεωρήθηκε too mutch από τους ειδικούς της μόδας για να κάνει καριέρα Supermodel. Για την ακρίβεια δεν ήταν αρκετά skinny για να το πετύχει. “Ήμουν πολύ ψηλή, πολύ εύσωμη και πάντα ένα βήμα πιο πίσω από τις άλλες για να γίνω supermodel” θυμάται η Charlize που ήθελε να ασχοληθεί με το modeling. “Η Kate Moss και όλα τα μικροσκοπικά, καχεκτικά κοριτσάκια έγιναν της μόδας και έτσι εγώ δεν ταίριαζα στο πλάνο”! επισημαίνει σαρκαστικά.

Το πρόγραμμα διατροφής της
Η 37χρονη αποφεύγει τα κρεατικά, ενώ όταν θα φάει κάτι επιλέγει κατά κύριο λόγο κοτόπουλο ή ψάρι. Το βασικό της μέλημα είναι να διαλέξει τρόφιμα μη επεξεργασμένα, φρέσκα και εποχιακά τρόφιμα. Γιατί μπορεί να σου ακούγεται υπερβολικό, αλλά έχει και η Charlize τις “άσχημες” μέρες της. “Η ζωή είναι τόσο περίπλοκη για μένα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα εκεί έξω. Κάποιες μέρες ξυπνάω και δεν μπορώ να μπω στο jean μου, αισθάνομαι χοντρή και άσχημη!” αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Το βασικό της μυστικό σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail είναι πολλά και μικρά γεύματα. Προσπαθεί να καταναλώνει τουλάχιστον 6 γεύματα την ημέρα, ώστε να μην αφήνει ποτέ τον οργανισμό της να αισθανθεί πείνα. “Επιλέγω πολύ προσεκτικά τι θα φάω, με ισορροπημένη διατροφή, αλλά και 6 μικρά γεύματα την ημέρα” αναφέρει η όμορφη ηθοποιός.

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, δεν μπαίνει όμως ποτέ στη διαδικασία να στερηθεί κάτι λαχταριστό. “Αν λιγουρευτώ ένα μπέργκερ θα προτιμήσω να φάω το ένα τέταρτο, παρά να το στερηθώ” εξηγεί.

Έχουν και οι star τις ανασφάλειές τους
Επίσημα αναφέρει πως στηρίζει την καλλίγραμμη σιλουέτα της στη σωστή διατροφή και τα πολλά και μικρά γεύματα. Όμως η αλήθεια είναι πως όταν τα πράγματα “ξεφύγουν” παίρνει και εκείνη δραστικά μέτρα! Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε πριν από λίγο καιρό με ένα πακέτο Shake αντικατάστασης γευμάτων. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με ειδικά ροφήματα πρωτεΐνης με τα οποία αντικαθιστά ένα ή περισσότερα από τα κυρίως γεύματα της ημέρας.

Και μπορεί μια Charlize Theron να μην έχει ανάγκη από αυστηρή δίαιτα, όμως εμπιστεύεται την μέθοδο όταν αισθάνεται πως πρέπει να χάσει 1-2 κιλάκια. Το ίδιο πρόγραμμα φαίνεται να ακολουθεί κατά καιρούς και η Britney Spears, αντικαθιστώντας κάποια από τα γεύματα της ημέρας με τα πρωτεϊνικά αυτά shake.

Τι γυμναστική κάνει;
Είναι φανερό… Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Snowhite & The Hunter λατρεύει τη γυμναστική. Σύμφωνα με τον De Santis personal trainer που συνεργάζεται με την ηθοποιό “η Charlize είναι εξαιρετικά προσηλωμένη στην εξάσκησή της. Τόσο active που την αποκαλώ thundercat”!

H Charlize έχει δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα είδη γυμναστικής. “Γυμνάζομαι πολύ και κάνω και ιππασία με τη μαμά μου τρεις φορές την εβδομάδα” επισημαίνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ELLE. Μαζί με τον De Santis ακολούθησε ένα πρόγραμμα καρδιαγγειακής άσκησης συνδυασμένο με χορό και μπαλέτο που σμιλεύει το σώμα χωρίς να το… “παραφουσκώνει”!
Μάλιστα ο γυμναστής της ηθοποιού έχει και ένα μυστικό για όμορφο σώμα χωρίς υπερβολές. “Φρόντισε να μην κάνεις μεγάλες επαναφορές σε κάθε σου άσκηση. Δηλαδή οι κινήσεις σου να είναι μικρές και κοφτές (για παράδειγμα όταν θέλεις να κάνεις βαράκια)! Έτσι δεν κινδυνεύεις να αποκτήσεις φουσκωμένους μύες που δεν κολακεύουν ένα γυναικείο σώμα”!

Η Charlize έχει όμως ασχοληθεί και με εναλλακτικές μορφές εξάσκησης όπως η Capoeira, το Karate και το Tai Chi, που την βοήθησαν να τα βγάλει πέρα και με απαιτητικούς ρόλους σε ταινίες περιπέτειας.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Μπέτυ Μαγγίρα Nάντια Μπουλέ Ιωάννα Πηλιχού

Άννα Μενενάκου Lady Gaga Elle McPherson

And More