Η Megan Fox πίνει ξίδι για να αδυνατίσει;

Η νέα μόδα στις δίαιτες αμφιβόλου αποτελέσματος είναι η παλιά συνταγή της ελληνικής παράδοσης για τα νεύρα. Πιείτε ξύδι λέει λοιπόν η Megan Fox, η οποία το… τσούζει πότε-πότε προκειμένου όπως λέει να αποτοξινώσει τον οργανισμό της. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Transformers πίνει το ξύδι σκέτο σε σφηνάκια, όταν θέλει να καθαρίσει τον οργανισμό της!!!

Η Fox πιστεύει ότι η αποτοξίνωση με ξύδι καθαρίζει πλήρως τον οργανισμό και συμπληρώνει πως με αυτόν τον τρόπο αποβάλλει ταχύτατα το περιττό βάρος από τα υγρά της περιόδου. “Δεν είμαι από αυτές τις γυναίκες που μπορούν να διατηρήσουν ένα διαιτολόγιο ή να γυμνάζονται. Για το λόγο αυτό πρέπει να αποτοξινώνω τον οργανισμό μου από τις μεγάλες ποσότητες ζάχαρης.”

Σύμφωνα με Ιαπωνική έρευνα το ξύδι πράγματι φέρεται να μειώνει τη συσσώρευση λίπους στον οργανισμό. Βέβαια η έρευνα αυτή βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο χωρίς να έχουν γίνει ακόμη δοκιμές στον ίδιο τον άνθρωπο.
Σε γενικές γραμμές, όπως συνέβη άλλωστε με όλες τις
fad δίαιτες στο παρελθόν, οι ειδικοί συμφωνούν πως η χρήση του ξυδιού στο μαγείρεμα είναι υγιεινή, αλλά τα σφηνάκια ξύδι για αποτοξίνωση δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να χάσει κανείς κιλά.
Μάλιστα διατροφολόγοι χαρακτηρίζουν αυτούς τους τρόπους αδυνατίσματος “ανόητους σε βαθμό που να γίνονται επικίνδυνοι!”

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ

Παρόλα αυτά με αφορμή την εμφάνισή της στην ταινία Transformers, η Megan Fox έκανε γνωστό πως ακολουθεί κάποιους απλούς κανόνες διατροφής, αποφεύγοντας ουσιαστικά τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα σιτηρά. Πρόκειται για την λογική που θέλει τον άνθρωπο να τρέφεται όπως οι πρόγονοί του, στην παλαιολιθική εποχή.
Η λογική της διατροφής της είναι κοντά στη φιλοσοφία της Paleo (από το παλαιολιθικός) Diet, δηλαδή της διατροφής που θυμίζει εκείνη των προϊστορικών προγόνων μας. Τρεις είναι οι βασικές αρχές, τις οποίες ακολουθεί η Megan:
Αποφεύγει τα σιτηρά. Ο ανθρώπινος οργανισμός σύμφωνα με την Paleo Diet, είναι κατασκευασμένος με τρόπο ώστε να τρώει μόνο φρούτα και λαχανικά.
Επιλέγει πολλές φυσικές πηγές πρωτεΐνης: Ξηρούς καρπούς, αυγά και κρέας.
Θεωρεί πως τα λιπαρά είνα ευεργετικά: Ναι, σύμφωνα με την Megan Fox δεν είναι καθόλου κακό να τρως λιπαρά.

Η πανέμορφη ηθοποιός συνήθιζε να τρώει αρκετά αμύγδαλα και αυγά σε καθημερινή βάση πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας Tranformers.

Πρόγραμμα γυμναστικής
Η Megan Fox προσέλαβε προσωπικό γυμναστή, μόνο και μόνο για να είναι σε φόρμα πριν τα γυρίσματα της ταινίας Transformers. Εκείνος έφτιαξε ειδικά για αυτήν ένα καθημερινό πρόγραμμα εξάσκησης. Ο personal trainer επικέντρωσε στην άρση βαρών και τη λειτουργική προπόνηση. Παράλληλα η Megan έκανε ποδήλατο για 30 λεπτά, καρδιοαγγειακή άσκηση. Με τον τρόπο αυτό, έκανε ασκήσεις με βάρη για να απελυθερώσει λίπος και ήπια καρδιαγγειακή άσκηση για να το κάψει.

Γιατί η Kate Winslet τα βάζει με την βιομηχανία του Hollywood; Τι έκανε η Beyonce για να χάσει 10 κιλά σε 10 ημέρες; Γιατί η Μαριάννα Τουμασάτου ζει και αναπνέει για τα γλυκά; Πώς αντιμετώπισε η Μάρα Δαρμουσλή τις απαιτήσεις της πασαρέλας; Δες όλα τα μυστικά, τις παραξενιές, τις αδυναμίες και τις συνήθειες των star στη διατροφή και την γυμναστική κάνοντας κλικ εδώ STAR SECRETS

Του Λευτέρη Σαββίδη

And More